... jeżeli podzielą 3 część to w którym momencie? Ja stawiam na to że przerwą w momencie
odbicia Pety, albo gdy zacznie dusić Katniss. A wy jak obstawiacie?
Świetny pomysł, ale nie ma takiej opcji. Zbyt ryzykownie byłoby twórcom zamykać w takim momencie. Opcja pierwsza albo to, o czym napisała daga1398 dwa posty niżej są prawdopodobniejsze.
To chyba najlepszy pomysł, ale zdecydowanie będzie tak jak to się stało ze "Zmierzchem" i "Harry'm Potterem" - pierwsza część będzie raczej nużąca (w książce wstęp), podczas gdy w drugiej odbędzie się cała akcja, a będzie mniej fabuły.
Dobrym rozwiązaniem byłby chyba mini-serial, ale za małe zarobki by były.
zgadzam się. zdecydowanie 2 opcja. albo wtedy jak Prim mówi Katniss, że Snow zrobi Peecie wszystko, byleby Kosogłos się załamał.
Myślę że wtedy gdy Katniss zobaczyła go po raz pierwszy po jego odbiciu, a 2 część zacznął jak ona do niego idzie i wtedy zaczyna ją dusić.
moim zdaniem pierwsza część będzie pokazywała jak zdobywają dystrykty a w drugiej części jak zdobywają panem.
musze naprawde przeczytac ksiazke... po obejrzeniu czesci naprawde bylem rozczarowany......nastawilem sie bardzo pozytywnie......ale juz po chwili siedzialem z sali kinowej zly i wkurzony (nie ma nic bardziej irytujacego kiedy "napalisz" sie na film....a wychodzi cos co cie rozczarowuje na maxa)......wiem równiez, ze zazwyczaj film nie oddaje tego, co oddaje ksiazka....dlatego sie poswiece :) i przeczytam....a pozniej napisze w miare obiektywna :) opinie....
Według mnie to będzie scena jak Peeta dusi Katniss a potem pojawia się wyjaśnienie o tych zmutowanych pszczołach, które mu zrobiły pranie mózgu i tak się skończy.
Ja bym dała jak Peeta dusi Katniss, byłoby bardzo emocjonujące a Ci co nie czytali trylogii zaraz polecieliby ją kupić i sprawdzić co dzieje się dalej.. Niestety, pewnie będzie tak jak mówicie czyli pierwsza część będą owijać w bawełnę a w drugiej będzie dopiero prawdziwa akcja.. W takim razie w którym momencie przerwą skoro pierwsza część ma być spokojna, hmn?