Czekacie znów nas czeka smutek taki jak wraz z końcem Harry Potter, i pytam czy macie już jakieś filmy na które czekacie
które zastąpią wam Igrzyska Śmierci, no i Hobbita który w tym roku się kończy czyli kolejny smutek.
U mnie tak
Spin of Harry Potter
Piraci z karaibów to są moje filmy które po igrzyskach pozwolą mi zapomnieć o smutku. Z końcem Hobbita i Igrzysk.
A wy na co czekacie na jakie filmy
Igrzyska kończą się dopiero za ponad rok - dziękuję za to ludziom którzy podzielili ostatnią część (mówcie sobie co chcecie, ale to był świetny pomysł). Nie orientuję się na tyle w sytuacjach filmowych by wiedzieć co pojawi się w kinach za 2 lata...
Chociaż nie, jest jedna sprawa - Marvel. Trochę ich będzie więc.. :) Głównie liczę na kolejne części o bohaterach wchodzących w skład Avengersów..
Jako niedojrzała staruszka czekam też na kolejną część Miasta kości (czyli Miasto Popiołów), tak samo z Fallen. Jednakże wątpię aby w końcu trafiły na duży ekran..
Wiem wiem też sie cieszę ale, i tak już jestem smutny że za rok będzie koniec kolejnej wspaniałej przygody. Z Harry Potter też tak miałem wiedziałem że to będzie smutny koniec już jak wyszedłem z sali kinowej jeszcze ocierałem łzy po śmierci Zgredka :( . Więc mówię druga część będzie jeszcze smutniejsza. A to że podzielili tą książkę na dwie części, to najlepsze co mogli zrobić dla fanów. Z Harrym Potterem wyszło im to rewelacyjnie mimo z******* Zakonu Feniksa i Książe półkrwi o Insygnia 1 i 2 nie mogę nic złego powiedzieć, może tylko tyle że przez książe półkrwi straciły sens. Ale było ok
Piraci z Karaibów i Niezgodna / także trylogia i ostatnia część podzielona na 2 cz <3/
Pamiętam te czasy gdy do kin wchodziła ostatnia część Harrego Pottera. Po zakończeniu tej wielkiej serii, która była całym moim dzieciństwem czułem że pewien rozdział mojego życia się zamknął. Nowy otworzył się gdy zobaczyłem Igrzyska Śmierci. I znowu podobny szał i podekscytowanie w oczekiwaniu na następne części. Gdy ta piękna trylogia skończy się wraz z ostatnim filmem chyba już nic mnie tak nie porwie. Niezgodna pustki nie wypełni. To nie ta sama półka co Harry, czy Igrzyska. ;)
Po Harrym Potterze ja zawsze płaczę. Ostatnio leciał na TVN, zaliczyłem wszystkie części i płakałem na od Zakonu Feniksa więdząc że zachwilę nastąpi koniec magicznej przygody. Igrzyska Śmierci zastąpiły mi to w dużym stopniu. Niezgodną widziałem ale to nie ta sama liga. Ale ma być spin of z Harry Potter. No w tym roku zostało jeszcze pożegnanie z Hobbitem. To też smutny czas
Pewnie nakręcą jakiś spin-off, o tym, co było 75 lat wcześniej, jak doszło do powstania Igrzysk. Później film o ojcu Katniss, później film o 50. Igrzyskach i Haymitchu, a później osobna produkcja której bohaterem będzie ten kot Prim. Także nie martwcie się, fani Igrzysk, jeszcze dużo filmów z tej serii przed Wami. ;)