PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607122}
7,4 42 tys. ocen
7,4 10 1 42146
6,7 33 krytyków
Imagine
powrót do forum filmu Imagine

słaby

ocenił(a) film na 3

film jest nudny, rozlazły. Widziałem "Zmruż oczy" i dla mnie ten film jest bardzo słaby. Imagine jest odrobinę lepszy, co świadczy, że reżyser się rozwinął. Może za 30 lat zrobi coś dobrego, choć specjalnie na to nie czekam, bo te historie są płytkie.

Muwistar

Ciekawe. Dla "Mój Nikofor" w podobnym tempie i klimacie dałeś 8.
Nie pozostaje mi jednak nic tylko uszanować gust ;)

ocenił(a) film na 3
delight

"Mój Nikifor" to pięknie opowiedziana historia. Świetnie zgrana i zrealizowana. Klimat i tempo to nie wszystko. Dla mnie liczą się zdjęcia, scenariusz, gra aktorów muzyka, montaż, emocje... wszystko. Nie oglądam filmów i nie czytam książek do końca, jeśli w którymś momencie pojawia mi się w głowie myśl "ale nuda" "banał".

Muwistar

Dla mnie klimat w Imagine był niesamowity. Zdjęcia super. Chyba nie powiesz że Ci się Lizbona nie podobała

ocenił(a) film na 3
delight

Na wycieczkę do Lizbony chętnie się wybiorę , ale zachęcił mnie do tego film "Lizbon story".

Muwistar

Tak jak kolega w innym temacie weź także łyżkę i wydłub sobie oczy.

ocenił(a) film na 3
KUBATRIX

a Ty naucz się wysławiać jak człowiek, a nie jak małpa

Muwistar

Małpa to twoja rodzina. Bierz banany i kicaj do zoo bo wycieczka dzieci przyjeżdża.

ocenił(a) film na 7
KUBATRIX

Patrz na to co notuje najwyzej Muwistar wcale sie nie dziwie , ze ten film ocenił nisko.
Niektórzy tak mają, że widzą, słyszą i czują wiecej. Niektórzy muszą mieć to podane jak na tacy w postaci mocnych akcji. Są i tacy i tacy. I moze być powinni.
Jeden lubi tyskie i w zyciu nie napije się komesa.
Ta powszechność i bylejakość jest wszędzie, bo niestety większość z nas nic nie odkrywa więcej poza łatwo dostępnym.