PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=184800}

Imperium wilków

L'empire des loups
2005
6,6 11 tys. ocen
6,6 10 1 10967
4,8 4 krytyków
Imperium wilków
powrót do forum filmu Imperium wilków

Właśnie wróciłem z kina i na świeżo chce przekazać swoje wrażenia. Idąc do kijna myślełem,że nie będzie to nic specjalnego. Mówię sobię "będzie taki sobie". Po wyjściu z kina myślę "kurde ... więcej takich filmów by nakręcili". Film trzyma w napieciu od początku do końca i tak naprawdę nie wiesz kto jest dobry, a kto zły. A chyba o to chodzi żeby było nad czym myśleć, prawda? Muszę powiedzieć, że kino francuskie bardzo się rozwija i ten film to jego przykład. Byle tak dalej. I do wszystkich którzy zastanawiają się czy iść do kina- idźcie, bo takiego wrażenia ten film nie zrobi na was w domu przed kompem!!!

Riddick007

Hehehe, rowniez dzis bylem na tym w kinie... i mnie sie srednio podobal, ale da sie obejrzec :) Polecam ze wzgledu wlasnie na to, ze zawsze nie do konca bylo wiadomo o co chodzi, kto jest kim itp :P

Riddick007

No to sie akurat zgadza, film jest zakręcony! Ale czy ten film nie był za dobry, żeby skończyć się w ten sposób?! ehhh, po przeczytaniu książki to wszystko wygląda inaczej ;p Chyba już nie potrafie spojrzeć na ten film obiektywnie, ale wierzcie mi, mógłby być dużo lepszy!