PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500891}

Incepcja

Inception
2010
8,2 642 tys. ocen
8,2 10 1 642409
7,9 87 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Incepcja w Polsce

ocenił(a) film na 9

Warner Bros Polska dało ciała maksymalnie, otóż dotarła do mnie informacja jakoby Incepcja nie była ostatecznie wyświetlana w żadnym kinie IMAX w Polsce.

Czy jest szansa na wersję cyfrową w Multikinach itp. ? Szczerze w to wątpie....

Po raz kolejny udowodnili że jesteśmy krajem 3 świata.

Kazioo

Nie wiem ale ja osobiście czekałem na kopie cyfrową (co najmniej) lub imaxa.. Na analoga nie mam zamiaru więcej kasy wydawać w kinie (słabo to wygląda jak cholera, co z tego że wielkie), poczekam cierpliwie ;) i obejrzę w domu na plazmie w komfortowych warunkach... Skoro tak działa przemysł filmowy w kraju no to cóż.... wy sobie rezerwujcie :) gl hf

ocenił(a) film na 9
scoff3r

jedynie co pozostaje to dość mocny dzwięk na niektórych salach, oczywiście w sytuacji gdy sie nie ma kina domowego za pare(naście?) klocków.. Ja ide do kina na analoga jeśli nie ma cyfry, kino to kino :)

_morfeo_

Ta, ja też już sobie zaklepałam miejscówkę na analoga, do Multikina, ale bez względu na to, wrażenia byłyby o niebo lepsze na cyfrówce czy w IMAXie... Cóż... Brak mi słów, jak to skomentować. Człowiek tyle czeka na ten film, chce obejrzeć go w dobrej jakości, a tu... Ech.

ocenił(a) film na 7
Progresywna

kurwa harry potter bedzie w pierdolonej kopii cyfrowej a my zjebane multikina mamy BRAK SLOW

BigDadddy

żałosne to jest kurwa żałosne, na chuj te IMAXy stoją ? nawet cyfrowej kopii nie dadzą, już myślałem, że to jest standard przy dużych produkcjach, a oni kurwa dają jakość jak 10 lat temu

scoff3r

Zapewne twoja plazma 37-65 cali max będzie lepsza niż obraz puszczony z równie cyfrowego projektora 2D używanego w co drugiej sali w multipleksach, na ekranie 1000-calowym z dźwiękiem 10.2 THX, o którym to dźwięku w domu możesz tylko pomarzyć. Powodzenia przy tej plazmie, mistrzu, guru, kozaku, szpanerze.

ocenił(a) film na 10
TiNeX

no co za świnie, a ja się tak na IMAXa napaliłam:(
ale właściwie czemu nie grają? na TDK jakoś byłam w IMAXie

TiNeX

Dziś dzwoniłem do IMAX Polska. Laska potwierdziła: w sieci IMAX w Polsce filmu nie będzie. A w multikinach na 3D nie czekajcie - przerobiłem ten temat przy okazji Matrix Reloaded. Jeśli IMAX nie wyświetla, to znaczy, że dystrybutor nie zrealizował pierwokupu prawa licencyjnego wyświetlania w Polsce, czy tak jakoś to się nazywało. Prawo do pierwokupu ma Warner, a te badziewia pseudo-3D w multliplexach wykupują tylko i wyłącznie od Warnera coś w rodzaju "podlicencji" na wyświetlanie. Nie ma Warner, nie ma nikt. Wtedy się wkurwiłem i na Matrixa pojechałem do Niemiec. Teraz po prostu nie mam słów na tych pojebów dystrybutorów, którzy nie kupili Incepcji. Czytasz to ????? Buraku pierdolony, jeden z drugim ??!!! Niedojebany w dupę pseudo-dystrybutorze, fanie Shreka ??? Jesteś zerem dla prawdziwego kina !!!!
To jest zacofane i tępe katolickie państwo. Shrek 3D ponad wszystko, pierdolić Incepcję (film dziesięciolecia). I umrzeć za zasrany krzyż kosztem pośmiewiska Polski na arenie świata. Chuj z wizerunkiem, dwie deski zbite gwoździem najważniejsze. I Szrek 3D. Jak to było w "Krzyżakach": pogański kraj...

ocenił(a) film na 9
ks_ks

heh kopiesz tyłek tą wypowiedzią ;)

użytkownik usunięty
ks_ks

To Ci ludzie, którzy są przeciwko krzyżowi uwielbiają Shreka.
Zaprzeczasz samemu sobie...

ocenił(a) film na 9
ks_ks

:D

ocenił(a) film na 10
ks_ks

Może czasem warto sprawdzić (np. w internecie :D) czy film w ogóle POSIADA wersje 3D. W przypadku Incepcji reżyser całkowicie zrezygnował z takiego rozwiązania. Zatem żadne kino na świecie nie jest fizycznie w stanie puszczać tego filmu w tej technologii. Byłem wczoraj na seansie i uważam film za świetny. Pozdrawiam!