Po małym zawodzie jakim była pierwsza część i dużym rozczarowaniu (2 część) nareszcie jestem zadowolony. Bardzo mi sie podobała "ostatnia krucjata", było wszystko to czego oczekiwałem od legendy Indiany. Humor, akcja, przygoda po prostu miód malina. Czekam więc z niecierpliwością na najnowszą część, oby choć troche dorównała krucjacie
(chociaż lektor mógł sobie darować tego "młodszego")
8/10
Heh... Nie spotkałem jeszcze nikogo, kto zawiódłby się na wszystkich trzech częściach. Każdy zawsze rozpływał się z zachwytu nad "Krucjatą", nawet, jeśli poprzednie mu się nie podobały.
No to teraz czas do kina na część czwartą :D
jestem tego samego zdania niesamowita 3 część arcydzieło na prwno zasługuje na to miano najważniejsze chyba jest to że Ford nie jest osamotniony i ma za sobą Connerego razem naprawdę podnieśli poprzeczkę aktorstwa i do tego stworzyli świetne dialogi których brakowało w poprzednich częściach moim zdaniem oczywiście 1 i 2 część stały na wysokim poziomie ale ja do fanów indiany się nie zaliczam a tu spokojnie mogę dać 10 jeden z niewielu filmów w których kolejna część jest lepsza od pierwszej