drogi film który poleca Filmweb i mi się nie zbyt podoba (gusta się różnią ) pewnie zasługuje na więcej ale moja ocena to 5/10
Nie mylisz się- to JEST gniot. Niedopracowany scenariusz, nudna i chaotyczna akcja. Ale wystarczą ładne zdjęcia i aura egzotyki, żeby wszyscy padli na kolana. Ja nie. 3/10
"drogi film który poleca Filmweb i mi się nie zbyt podoba (gusta się różnią ) pewnie zasługuje na więcej ale moja ocena to 5/10"
normalnie leze po tym tekscie i nazwaniu, ze to 'taki trochę bollywood".. nie wiem czy w ogóle wiesz, co to bollywood i jakiego rodzaje filmy tam tworzą.. gdzie tu kolorowe stroje, muzyka i taniec? Film jest dobry, trzeba się tylko skupić i zrozumieć. Czasami 2 razy obejrzeć.
"Nudna i chaotyczna akcja".. no to nudna czy chaotyczna? Nie wiem jak chcesz przedstawić pracę 'kreta'? To nudne, żmudne i trudne zadanie i tu nie ma fajerwerek.. Akcja nie jest chaotyczna, trzeba się skupić i nie rozpraszać oglądając.. Musi tu trochę retrospekcji być, no niestety w filmie wyraźnie pokazuje się kto jest 'dobry' a kto 'zly'.. Akcja to tak naprawdę czas aż 1 ze stron odkryje kto jest kablem.. Jest to zresztą w opisie to czego Ty się spodziewałeś?
Big_Star_costam jak dajesz 10 kac wawie to nie mam pytań.. pozdrawiam i tyle w temacie