Film ma naprawde niezly klimat ale to wszystko! Cala fabula i scenariusz to prawie klasa B. Tragedia po calej linii.
eee może nie do końca stracone. bo dla dziewczyn przystojniacy z gołymi tyłkami a dla facetów ta blondi z gołymi cyckami :D hehe
no zgadza się, bardzo fajny klimacik. trochę przypominał mi Flashbacks of a Fool z Craigiem.
a oprócz fajnego klimaciku to jak zwykle świetny Rourke!
O co tak naprawde chodzilo w tym filmie i jakie bylo przeslanie ? xD
Ogladalem ten film, az cos sie rozwinie i sie skonczyl xD
no cóż ja sie do tej pory zastanawiam o czym było to g*** bo oprócz gołych osobników nie było tam nic godnego uwagi
No przesłaniem filmu było chyba "tak to wyglądało w latach 80'"...ale równie dobrze można by to podpiąc pod 90'te i teraźniejsze...Wszystko by było fajnie gdyby nie to że film jest mówiąc prosto i zwięźle beznadziejny...Kurczę produkacja za duża kasę znane nazwiska i taka porażka.Oczywiście to o niczym nie świadczy że film musiał byc dobry ale serio przegiął!.Myślałem także że Winonka pokaże coś fajnego a ona zagrała prawie że rolę epizodyczną, what the hell??...Parę historii włozone w jeden film z których nic nie wynika...Myślałem że chociaz na końcu będzie jakiś wspólny mianownik tych historii a tu kicha....
Klimat był szkoda że tylko on....ehh...
nie mogę zrozumieć tak wielu negatywnych komentarzy pod adresem tego filmu.... film może i nie jest jakiś wspaniały, ale to naprawdę porządne kino.. dający do myślenia (pieniądze to nie wszystko)sex+drug+rock'n'roll=sukces i pieniądze!
jak dla mnie 7/10