Iniemamocni

The Incredibles
2004
7,0 148 tys. ocen
7,0 10 1 148193
7,2 52 krytyków
Iniemamocni
powrót do forum filmu Iniemamocni

Czemu nie możecie pojąć, że ta bajka nie była tworzona dla was dorosłych filmmaniaków- ona miała trafić do dzieci i doskonale jej się udało. Piszecie, że bardziej podobał wam się shrek czy epoka- no ale niestety te biedne dzieci w kinach właśnie na tych bajeczkach się nudziły bo nie rozumiały połowy kontekstów w wypowiadanych kwestiach.
Moje dwie małe kuzynki świetnie bawiły się na filmie może i nie był on powalający na kolana ale przygodowy, ale czy bajka musi być aż tak śmieszna...?

linka656

Zgadzam się we 100 % A nawet powiem więcej: ta bajka jest też dobra dla dorosłych! Bajka była też naprawdę bardzo zabawna!

luka_sz

zgadzam sie!!!!!Mam w planach zobaczyc i tą bajke-jak ogladac(prawie)wszystko to bez wyjatkow!!!!Wiadomo,jest juz nowa technika tworzenia bajek i wszyscy porownuja wszystko do siebie...Troszke mnie to irytuje...Ok,porownywania nie mozna zabronic ale pamietac nalezy o tym,ze niektore bajki maja dialogi przeznaczone raczej dla starszych widzow i nie zawsze zrozumiale przez maluchow co nie zmienia faktu,ze w nowej technice sa/beda stworzone/tworzone bajki bardziej przeznaczone dla mlodszych widzow lub/i z "prostymi" zabawnymi dialogami przez co moga wydawac sie "gorsze,mniej smieszne,nudniejsze"....Przez to,ze są tworzone tak samo nie znaczy,ze musza byc "w tym samym stylu"...
P.S.I cos pierwsze musialo zostac stworzone....;)))))))))

ocenił(a) film na 9
linka656

Całkowicie się z Tobą zgadzam ...;) ...