Iniemamocni

The Incredibles
2004
7,0 148 tys. ocen
7,0 10 1 148202
7,2 52 krytyków
Iniemamocni
powrót do forum filmu Iniemamocni

Późno bo późno ale obejrzałem. Nie wiem dlaczego ten film mi się nie podobał w zapowiedziach. Rewelka. Cudownie efektowna animacja, tony pomysłowych scen, może nie tak powalająco śmieszny jak Shrek, ale za to o humorze no nie oszukujmy się dużo wyższych lotów. Mnie zwłaszcza rozwalił szef Iniemamocnego, oraz scena gdy Elastyna krytycznym okiem spojrzałana swą figurę (no nie oszukujmy się - nie modelki) w lustrze. Oj były smaczki, były. Oj obejrzało by się coś takiego w wersji komedii dla zupełnie dorosłych.
Bo mimo wszystko to taka wciąż rodzinna komedia :) Animowane "Lody na patyku"? A dlaczego by nie ;)

ocenił(a) film na 10
Wojtulek

Zdecydowanie się zgadzam!!!!!! Ale humoru naprawdę było niemało..... Np. moi rodzice, w porównaniu do Rybek z Ferajny, na tym filmie śmiali się 10 razy częściej;). No i to rozumiem!!!!!!! A najlepsze było, jak te drzwi przytrzasnęły Elastynę, no i jak był rodzinny obiadek. Typowa sytuacja rodzinna.:D:D Kocham takie filmy i mam nadzieję, że Madagaskar taki będzie.:D:D:D Już niedługo w kinach!!!!:P