PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=376048}

Inkarnacja

Shelter
2010
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47802
4,8 10 krytyków
Inkarnacja
powrót do forum filmu Inkarnacja

Dopiero teraz?

ocenił(a) film na 6

Na internecie hula od prawie roku :-)

ocenił(a) film na 7
permis

MASZ RACJĘ:) ja oglądałam w tamtym roku :) film pierwotnie nazywa się schron :) nie wiem skąd się wzieła ta nazwa:)

ocenił(a) film na 9
dorotag87

ja nie moge ale tłumaczą te tytuły hehe

ocenił(a) film na 9
mojfilm

i to raczej nie horror tylko thriller

mojfilm

usłyszałem o tym filmie - pomyślałem - warto byłoby się wybrać - wchodzę w zwiastuny ... coś mi tu nie pasuję ... przecież - chwila .. moment ! przecież ten film już rok temu widziałem !!
już wyobrażałem sobie swoją minę gdy wydałbym 4 dychy na bilety i po 5 minutach skapnąłbym się, że widziałem już ten film ....
Oczywiście polskie tłumaczenie - szapoba !!
- DZIĘKUJEMY za tak szybkie wdrożenie filmu do polskich kin ...a potem ścigacie za nielegalne ściąganie z torrentów ... no bo przecież to taka zbrodnia !!

ocenił(a) film na 6
Tef

Popieram premiera światowa w marcu 2010 a w Polsce wrzesień 2011. Porażka

Tef

Tef wyobraź sobie że ja właśnie wczoraj byłem na tym filmie i po 5 minutach kapnąłem się że ten film już widziałem...zajebiście!!!!!

mared5

przepraszam ale muszę to napisać- ha ha ha :)
współczuję.

ocenił(a) film na 6
dorotag87

Nazwa wzięła się od Angielskiej nazwy filmu "shelter".

ocenił(a) film na 6
permis

a gdzie można obejrzeć online?

permis

haha, ja już zapomniałem, że film widziałem i dzisiaj byłem w kinie. w połowie się zorientowałem, że już to widziałem. na dodatek film skopany wg. mnie w sensie skopane rozwinięcie i zakończenie. bo zapowiadał się świetnie.

ocenił(a) film na 7
KAD

podobnie było z uprowadzoną ???

permis

A ja jestem ciekaw jaki jest powód tego że dopiero teraz puszczają ten film w kinach. Co już nie mają innych tylko takie "starocie" zapodają

ocenił(a) film na 3
permis

W napisach końcowych w "stopce" jest podany rok produkcji 2008 dokładnie sprawdzałem jest MMVIII, więc na film web jest podana zła data albo nakręcili film i na dwa lata zapomnieli o nim zresztą nie ma się czemu dziwić bo film jest bardzo słaby, nielogiczny, przekombinowany (bzdury z babcią i zabobonami dobre dla przedszkolaków - lepiej by było zostać przy pomyśle choroby psychicznej) i do bólu przewidywalny. Oceniłem na 3/10, a i tak chyba za wysoko. Wg. mnie strata czasu.