Początek wciągający, intrygująca akcja a potem już tylko gorzej. Na końcu parodia horroru.
Rzeczywiście, początek zapowiadał się ciekawe. Film jest przereklamowany i niedorobiony. Wynudziłam się tylko
Ja dałam 6/10 tylko ze względu na to, ze na początku mnie zaciekawił. Ale z każdą minutą był coraz gorszy. A szkoda, bo film miał potencjał
a tam nie znacie się ! film bardzo fajny ;-)) polecam tym, którzy lubują się w horrorach i filmach psychologicznych ! :D
Daremny film...20 minut tylko było ok...później to już nie wiem do jakiego widza to kierowane...Nie dla Dzieci film i nie dla dorosłych co mają choć kilka szarych komórek...
Taa wyobraźnie skażoną bajkami za czasów małolata...wpojone przez wiadomo kogo...
tak się akurat składa, że ja nigdy nie byłam fanką bajek :D ;)) nie no, jeżeli ktoś orientuje się troche w psychologii to napewno nie popsuje mu zrozumienia tego filmu :) a jak Tobie sie nie podobalo, to nie ogladaj i tyle ;-)!
Ja nie jestem psychologiem ,,,,ukończyłem studia techniczne i interesuje się filozofią i myślę racjonalnie...I mam otwarte szeroko oczy jak i umysł.Tu nie ma nic do rozumienia to jest proste i prymitywne przesłanie...
dobrze ze nie poszłam do kina. byłam zafascynowana recenzjami tego filmu do czasu gdy go nie obejzałam. film długi choc nie jest "meczacy" to troche a nawet bardzo rozaczarowujacy. strasznie sie zawiodłam. tzn "pierwsze" 45 min było niezłe. chyba do znalezienia tego Adama w wannie a potem juz poleciało taniochą. a szkoda mogło byc naprawde super.;(
Rozczarowujący to dobre słowo, żeby nie powiedzieć senny. A horror nie powinien być senny moim zdaniem.
zgadzam się, obawiałam się że zostanę wyproszona z kina przez współtowarzyszy niedoli, gdyż nie potrafiłam pohamować wybuchów śmiechu, np. gdy matka davida mówi: jedź w górę do końca drogi, tam znajdziesz wioskę, zapytaj o Babcię :D i ta dziewuszka z blond czupryną - normalnie P A R O D I A .... przewidywalny do bólu .... szkoda czasu....
ps. lubię dobry horror! ten był słaby .... nie dałam 1,2 ani 3/10 tylko dlatego że uwielbiam parę głównych aktorów, ale na więcej niż 4 film nie zasługuje ...