Dodam, że horrory nigdy nie są dla mnie "straszne". Bardziej zależy mi na tym, czy jest ciekawy i pomysłowy.
Szczerze, jeżeli masz jakiś inny fajny film na oku, to wybierz ten drugi, bo się rozczarujesz. Inkarnacja zaczyna się fajnie, z fajnym pomysłem, ale jak zwykle niestety na tym się kończy, a później to już scenariusz na klopie pisany, aby szybciej i bezsensownie do końca. Jeżeli mimo wszystko jesteś ciekawy tego filmu, to ściągnij z torrentów, szkoda kasy na kino.
Film jest prosty i strasznie banalnie zrealizowany....bez świeżości...Dużo wątków powielone sprzed 20lat wstecz...albo nawet dawniej...Lepiej iść na komedie romantyczną niż na takie "Wariactwo"
zwykle oglądam na stronach, ale chciałem wybrać się do kina. Teraz nie leci nic ciekawego, więc chyba lepiej poczekać na paranormal 3. Tak w ogóle, wie ktoś do kiedy trwa promocja środy z orange? Wpisuje kod we worek i przysyłają, że liczba promocji została na najbliższą środę wyczerpana, więc myślę, że pójdę w kolejną. Wysyłam w czwartek rano i jest to samo, wieczorem też.
Co do filmu to naczytałam się mnóstwo negatywnych opinii, mimo to poszłam do kina i przez to, że wszyscy mówili, że taki beznadziejny to się nie zawiodłam. Szału nie ma, ale też nie żałuje, że poszłam więc raczej się nie rozczarujesz ;D
Jechałem ze znajomymi na Elite Zabójców - miałem ochote na strzelanine, a w ostatniej chwili zmienili zdanie i poszlismy na Inkarnacje. Tematyka dosyc ciekawa choc w pewnym momencie zaczeła sie bajka. Temat ma ogromny potencjal lecz scenarzysta chyba sie troche pogubil albo zabraklo mu pomysłu po 30 minutach filmu.. Początek wciaga ale pozniej wszystko coraz bardziej naciagane, poza tym akcja nie ma nic wspolnego z horrorem..