PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=376048}

Inkarnacja

Shelter
2010
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47802
4,8 10 krytyków
Inkarnacja
powrót do forum filmu Inkarnacja

Byłam zaintrygowana i oczekiwałam jakiegos niezwykłego rozwiazania, podczas gdy film zakonczył sie jak typowy amerykanski thriller z 2000 r zwłaszcza w tej przewrotnej ostatniej scenie. Mimo wszystko oceniam na 7/10

nana_nana1984

tak z ciekawosci jaka koncówka by Cie usatysfakcjonowala?

ocenił(a) film na 7
agnes77_fw

na pewno nie kolejna w stylu "to jeszcze nie koniec"

ocenił(a) film na 6
nana_nana1984

Zgadzam się z Tobą. Początek świetny , końcówka spalona. Bardziej by mnie usatysfakcjonowało zakończenie takie, że ten typ albo naprawdę ma jakieś rozdwojenie jaźni albo, że po prostu został opętany i na końcu będzie miał miejsce jakiś wielki egzorcyzm który uwoli go od złego ducha. No cokolwiek ale to że on sobie wysysał dusze z ludzi i w ogóle to było beznadziejne jak dla mnie i strasznie się zawiodłam. To tylko moje zdanie , każdy ma prawo do własnego.

ocenił(a) film na 9
pancakee

Moim zdaniem film ma bardzo zaniżoną ocenę. Wprawdzie nie obejrzałam go do końca ale napięcie super, odpowiednia atmosfera, byłam miło zaskoczna grą aktorską. W pewnym momencie zaczęło się gmatwać i niektóre rzeczy trochę dziwne ale ogólnie zasługuje na 9, jak obejrzę resztę to ewentualnie zmienię.

ocenił(a) film na 6
aczkolwieczka

nie no bo film ogólnie jest fajny, klimat taki jak powinien być, aktorzy świetni no tylko własnie ta końcówka psuje cały efekt xd

pancakee

wyrzucam zakończenie z pamięci i daję 7/10

ocenił(a) film na 8
shakeitbabe

A dla mnie zakończenie było idealne ;) Ile można wałkować temat opętania przez demona i egzorcyzmów a tak przynajmniej było coś nowego i z pomysłem.

ocenił(a) film na 1
nana_nana1984

a ja się szczerze mówiąc strasznie wynudziłam. nie wiem, może gustu nie mam. chociaż uważam ze julianne zagrała świetnie, przekonująco. ale całość oceniam na 5.

użytkownik usunięty
nana_nana1984

dokładnie. Miałem nadzieję, że to będzie dobry thriller psychologiczny, a nie kolejny pseudo-horror... Pomijam RAŻĄCE błędy logiczne, ale same rozwiązania akcji... tragedia. Tylko Meyers ratuje wszystko. Jak zwykle.

ocenił(a) film na 4
nana_nana1984

Jonathan Rhys Meyers - świetny. Julianne - może być, ale kilku bzdur nie udźwignę. 4/10 IMCO. Jak taki wielki pielęgniarz może mieć problem z wygrzebaniem wózka, choćby z megabłota, że aż musi szukać "cholerawieczego" do tego zadania...?