PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214935
7,4 34 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

Początkowo chciałem ocenić go na 9, ale postanowiłem dać dychę. To najlepszy horror jaki widziałem w życiu. Napięcie takie, że chwilami po całym ciele przechodził mi prąd. Zakończenie takie, jakie lubię - pokręcone i zaskakujące. Znakomita gra aktorska - świetna Fionnula Flanagan (podoba mi się jej postać w ”Zagubionych”) i rewelacyjna Nicole Kidman. Film ten w stu procentach spełnił moje oczekiwania.

ocenił(a) film na 9
galladorn

Na pewno zasługuje co najmniej na 9/10. Moje oczekiwania także spełnił w 100 procentach.

ocenił(a) film na 8
galladorn

Podobnie jak ty, uważam, że jest to najlepszy horror jaki widziałam. Przez cały film straszliwie się bałam, mimo iż nie było żadnych potworów, krwi, latających stworów itd... Oczywiście, Nicole Kidaman zachwyca swoją grą. Film ten określiłabym jako inteligenty horror.
Ten film to "lektura obowiązkowa" dla wszystkich maniaków filmowych. Myślę, że tym, którzy nie przepadają za horrorami,ten film również przypadnie do gustu.

ocenił(a) film na 10
osiaczek_500

To mi się właśnie podobało, że nie było krwi i przesytu brutalności. W "Innych" treść mówiła sama za siebie. I to zakończenie... które postawiło wszystko do góry nogami. Podobnie jak w "Podziemnym kręgu", "Zabójczym numerze" czy "Prestiżu". To lubię!