No ludzie dajcie spokoj....!!!!!!!!!! przeciez to nic takiego, nawet sie nie balam!!!
I nie masz czym się chwalić, że jesteś tak mało wrażliwa, że ten film cię nie ruszył. To jaki musi być horror albo thriller żeby wywarł na tobie jakieś wrażenie?
I przyjmij do swojej wiadomości, że nie jesteś sama i są normalni ludzie, których momentami ten film chociaż trochę przestraszył. To, że ty się nie bałaś to nie znaczy, że wszyscy inni też nie.
bardziej thriller niż horror:) Mnie się nawet podobał :) mnie też nie przestraszył ... mnie już żaden horror czy thriller nie straszy.. poprostu oglądam dla przyjemności:)
Mnie też ten film nie przestraszył, bo według mnie nie jest horrorem. W tym filmie właściwie nie chodzi o to żeby straszył, bo to nie jest jakaś płycizna typu Martwica mózgu albo jakieś inne łajenko. Inni to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem, ale przez to, że ma w gatunku Horror oglądają to często zacofane osoby.
To ty daj spokój...Przecież to nie wina filmu,że został umieszczony przez kogoś w kategorii ''horror''...a film bardzo dobry !!!!