PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214935
7,4 34 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

No ludzie dajcie spokoj....!!!!!!!!!! przeciez to nic takiego, nawet sie nie balam!!!

asienka_vanilla

I nie masz czym się chwalić, że jesteś tak mało wrażliwa, że ten film cię nie ruszył. To jaki musi być horror albo thriller żeby wywarł na tobie jakieś wrażenie?

samantamelrose

I przyjmij do swojej wiadomości, że nie jesteś sama i są normalni ludzie, których momentami ten film chociaż trochę przestraszył. To, że ty się nie bałaś to nie znaczy, że wszyscy inni też nie.

ocenił(a) film na 8
samantamelrose

bardziej thriller niż horror:) Mnie się nawet podobał :) mnie też nie przestraszył ... mnie już żaden horror czy thriller nie straszy.. poprostu oglądam dla przyjemności:)

asienka_vanilla

Mnie też ten film nie przestraszył, bo według mnie nie jest horrorem. W tym filmie właściwie nie chodzi o to żeby straszył, bo to nie jest jakaś płycizna typu Martwica mózgu albo jakieś inne łajenko. Inni to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem, ale przez to, że ma w gatunku Horror oglądają to często zacofane osoby.

ocenił(a) film na 9
asienka_vanilla

To ty daj spokój...Przecież to nie wina filmu,że został umieszczony przez kogoś w kategorii ''horror''...a film bardzo dobry !!!!

ocenił(a) film na 8
asienka_vanilla

ja osobiście nie lubię horrorów bo się potem boje... <lol2>
ale jakoś tak się stało ,że oglądałam ten film. I nie bałam się <wow> dlatego popieram osoby które pisały wcześniej że to raczej thiler a nie horror. Ogólnie to daje 8/10
pozdrawiam :))