PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573864}
7,6 18 tys. ocen
7,6 10 1 17932
7,7 20 krytyków
Inside Job
powrót do forum filmu Inside Job

lubie takie filmy - to co ? rewolta ?

ocenił(a) film na 9
SKAMANDRYT

A jaka?

tygrum

anty rządowa oczwiście - mająca na celu zaprzestania zadłużania narodu - bo niby każdy z nas ma dług ( śmieszni są , jakoś nie odczułem tych 20 tyś. , które na mnie sa wzięte - bo na każdego Polaka wychodzi , że niby po 20 tyś - oszuści z rządu niech sami to spłacają - nie po to podatki płacę by mnie jeszcze jakaś fleja bez mojej zgody zadłużala ) - może te zapasy rzywności sprzed 27 lat , teraz sie przydadzą - cienkie bolki

ocenił(a) film na 9
SKAMANDRYT

To zmień obywatelstwo.

tygrum

a ty kup sobie mózg

tygrum

jestem Polakiem i nic tego nie zmieni , bo od pierwszego pokolenia rodu polskiego Polakiem byłem , więc zmiana obywatelstwa nie robi ze mnie NiePolaka

tygrum

nie dziwie się Cejrowskiemu - jedna rzecz dla której chciałbym miec , obywatelstwo innnego kraju ( jako dodatkowe ) to niepłacenie podatków tym Polskim złodziejom w rządzie.

tygrum

...więc bujaj szczawiu.

ocenił(a) film na 9
SKAMANDRYT

To załóż partię , zdobądź ludzi którzy podzielają Twoje poglądy, przejmij władzę i ustaw wszystko jak powinno być. To będzie dla Ciebie łatwiejsze niż zrobienie rewolucji.

tygrum

nie muszę - takich jak ja jest coraz więcej - i nie trzeba organizować partii - rewolucja jest nieunikniona a najbardziej ucierpią ci , którzy na tonącym statku będą trwać do konca oraz oczywiście ci , ktorzy przez swoją głupotę i chciwosc będą trwać w zaparte przy swoich panach oszukanczej finansjery. Tak ja to widze ale oczywiscie moge sie mylic.

tygrum

ci , którzy najbardziej ucierpią - cierpienie bedzie , moim zdaniem finansowe , gdyż większość tych nadętych finansistów i partyjnych cwaniaków to nadymane kredytami balony - ciężko im będzie się pozbierać z milionowymi długami na karku , nawet garbaci i chorzy już ich nie odkują.