PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743}

Inspektor Gadżet

Inspector Gadget
1999
4,7 9,6 tys. ocen
4,7 10 1 9581
3,4 15 krytyków
Inspektor Gadżet
powrót do forum filmu Inspektor Gadżet

!

ocenił(a) film na 2

Bardzo się zawiodłem.Film tylko dla najmłodszych latorośli.Beznadziejna fabuła.

użytkownik usunięty
Berith7777

NIE OBRAŻAJ MNIE MAM 15 LAT I MI SIĘ TO SPODOBAŁO

ocenił(a) film na 2

A gdzie tu obrażanie?

użytkownik usunięty
Berith7777

"Film tylko dla najmłodszych latorośli" - o tu właśnie tu

użytkownik usunięty
Berith7777

Przepraszam że nakrzyczałem do ciebie w komentarzu to było głupie

użytkownik usunięty
Berith7777

Dzień Dobry, powracam po latach na nowym koncie.
Z pewnością kompletnie zapomniałeś że takie coś pisałem, jednak czasami mi się zdarza myśleć o postach które napisałem innym kiedyś i chciałem się pojednać z ludźmi których skrzywdziłem.

Po zdjęciu profilowym widzę że jesteś dorosłym mężczyzną, masz dużo ocen na filmwebie.
Domyślam się że znasz się na kinie bardziej niż ja.
Ja kiedyś miałem z 300 ocen, w większości pozytywne?
Nie pamiętam, ale generalnie wszystko co oglądam mi się podoba.

Jeszcze na debila wyszedłem krzycząc do Ciebie, podając mój wiek, mówiąc że obrażasz.
Na szczęście nie zareagowałeś jakoś mocno i nie dałeś się wciąć w kłótnie za co szanuje.

Kiedyś byłem bardzo uczulony na opinie innych, strasznie mnie drażniło kiedy ktoś oceniał coś niżej ode mnie.
Robiłem takie wojny jak mało co.
Dzisiaj też mi się zdarza ale nie tak jak kiedyś.

Co do filmu to powiem Ci że oglądałem go bez znajomości kreskówki oryginalnej, a jak coś oglądałem to reboot z 2015.

Nie wiem czy oceniałeś film z perspektywy adaptacji czy nie, no ale jeśli tak to tym bardziej wyszedłem na głupiego człowieka

Kiedyś ciężko było mi zrozumieć negatywne opinie tego filmu, dzisiaj mniej więcej jestem w stanie.

To tyle z mojej strony.

ocenił(a) film na 2

Szacun za samokrytykę, pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Berith7777

Dzień Dobry.
Z tej strony znowu ja.
Przepraszam ale źle się czuje i potrzebuje komuś się wygadać.
Pogodziliśmy się, jesteś dorosłym mężczyzną, masz swoje życie prywatne i nie obchodzi cię zdanie jakiegoś randoma z internetu.
Tobie film się nie podobał mi się podobał i z pewnością obstawiam że miałeś to gdzieś.
A ja się rzucałem jak nienormalny bo ktoś miał prawo uważać cokolwiek innego o filmie niż ja.
Tym bardziej że film nie tylko twoim zdaniem jest kiepski - zebrał bardzo negatywne recenzje.
Jednak przyznać Ci się dlaczego kiedykolwiek atakowałem tutaj?
Z zazdrości.
Zazdroszczę wam że coś się wam podoba bądź nie i że macie argumenty którymi możecie poprzeć swoją tezę a ja bym Ci nie umiał uzasadnić dlaczego moim zdaniem film był świetny bądź kiepski. Nie powinienem się obrażać, każdy ma prawo do własnej opinii, ale naprawdę nie umiem powiedzieć dlaczego dany film zasługuje na taką a nie inną ocenę.
A ogólnie mam pamięć krótkotrwałą - oglądam film / serial i po chwili zapominam o czym był co mnie kompletnie zniechęca do oglądania czegokolwiek. P.S:. Widzę że film dawno temu oglądałeś a po ocenie 2/10 nie zdziwiłbym się że mogłeś nie mieć zamiaru sięgać po tą serię dalej ale naprawdę mnie interesuje czy miałeś do czynienia z sequelem z 2003 bo wdg społeczności jest jeszcze gorszy hehe