8,0 435 tys. ocen
8,0 10 1 435216
6,5 79 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

Jak myślicie

ocenił(a) film na 7

To będzie hit ? Jak dla mnie jest super tajemniczo na razie zobaczymy ale jak dla mnie to może być hit produkja

KopsonKrk

Jeżeli spojrzymy na nazwiska to można rzec, że ten film jest skazany na sukces. ;)

ocenił(a) film na 7
idonno

nie no ja aż tak nie przepadam za Nolanem, ale akurat ten film sie fajnie zapowiada. Poza tym nazwiska nie graja trzeba jeszcze w to pracy i ambicji włożyć ;p

KopsonKrk

wiadomo :)
Dla wielu osób może to być z góry genialny film, bo zobaczą Nolana, Zimmera, McConaugheya.
Zapowiada się nieźle, obejrzę z pewnością, jednak ocenę - czy będzie to hit, zostawiam do czasu premiery :)

ocenił(a) film na 10
KopsonKrk

Na razie nic nie wskazuje, aby było inaczej. Nolan nie zrobił ani jednego słabego filmu. Ba, w mojej opinii, nigdy nawet nie zaczął się zbliżać do poziomu średniego. Każdy jego film jest jak świetna książka.

ocenił(a) film na 7
Vesslan

To będzie pierwszy taki film Nolana. Fakt incepcja i batman to też ten sam gatunek, ale tam główną rolę grały akcja i przesłanie. Tu mi się wydaje że zobaczymy hard Science Fiction, czyli statki kosmiczne, przyszłość w najczystszej postaci ;d. Kto wie może i obcy się pojawia :D

KopsonKrk

no i będzie jeszcze captain Kirk, Alf, pies Pluto i moto Myszy. Sprawdzone info! pozdro

ocenił(a) film na 7
slimreaper

Noo śmieszne. Ale z tymi statkami to prawda cymbale

ocenił(a) film na 7
KopsonKrk

Nie sądzę żeby to było jakieś sci-fi z ufoludkami to nie w stylu Nolana,stawiam że coś w rodzaju Incepcji nie przesadzone a jednak odrealnione jak na swój sposób.

ocenił(a) film na 7
Joleke22

Ale statki kosmiczne, technologie się pewno choć na chwilę pokażą, lub coś w tym stylu jak to ma być podróż w inne światy :P
Ufoludki to nie w stylu Nolana, ale może teraz będzie pierwszy raz, nie wiadomo ;p Napisałem że nie chodzi mi o kosmitów jak w Obcym albo Predatorze, ale skoro w filmie ponoć będzie mowa o nowej planecie podobnej do naszej to jakieś tam życie Nolan mógłby stworzyć :) Choćby w postaci roślin, jak się dowiedziałem z zapowiedzi właśnie rośliny mogą się pojawić po porażce upraw na ziemi

ocenił(a) film na 7
KopsonKrk

To że będzie statek i podróż międzygwiezdna to już fakt,ale czy będą jakieś inne cywilizacje,statki latające z laserami to raczej chyba nie :P

ocenił(a) film na 7
Joleke22

No tak, nie napisałem nic o tym :)

ocenił(a) film na 10
KopsonKrk

Widziałam trailer w kinie i zainteresował mnie mocno.Nie szafuje efektami specjalnymi,jest tajemniczy.

ocenił(a) film na 7
aerivin

Teaser ? czy Oficjalny Zwiastun ?

ocenił(a) film na 7
KopsonKrk

Jak dla mnie na razie jest tak tajemniczo, że aż nie ma się czym zainteresować. Ani z plakatu, ani z teasera nie da się wyłapać żadnego interesującego, istotnego motywu fabuły. O zgrozo, na etapie teasera nawet "1000 lat po ziemi" wydawał się ciekawszym projektem.

Jak zobaczę zwiastun pewnie zacznę niecierpliwie odliczać dni do premiery, ale na chwilę obecną projekt prezentuje się wyjątkowo blado. Jedynie świetna obsada oraz poprzednie dokonania Nolana sugerują, że film może nas zaskoczyć.

ocenił(a) film na 8
KopsonKrk

Szczerze mówiąco ten Teaser mnie nie zachwycił zobaczymy co dalej ale chyba pójdę do kina na ten film ;D