To będzie hit ? Jak dla mnie jest super tajemniczo na razie zobaczymy ale jak dla mnie to może być hit produkja
nie no ja aż tak nie przepadam za Nolanem, ale akurat ten film sie fajnie zapowiada. Poza tym nazwiska nie graja trzeba jeszcze w to pracy i ambicji włożyć ;p
wiadomo :)
Dla wielu osób może to być z góry genialny film, bo zobaczą Nolana, Zimmera, McConaugheya.
Zapowiada się nieźle, obejrzę z pewnością, jednak ocenę - czy będzie to hit, zostawiam do czasu premiery :)
Na razie nic nie wskazuje, aby było inaczej. Nolan nie zrobił ani jednego słabego filmu. Ba, w mojej opinii, nigdy nawet nie zaczął się zbliżać do poziomu średniego. Każdy jego film jest jak świetna książka.
To będzie pierwszy taki film Nolana. Fakt incepcja i batman to też ten sam gatunek, ale tam główną rolę grały akcja i przesłanie. Tu mi się wydaje że zobaczymy hard Science Fiction, czyli statki kosmiczne, przyszłość w najczystszej postaci ;d. Kto wie może i obcy się pojawia :D
Nie sądzę żeby to było jakieś sci-fi z ufoludkami to nie w stylu Nolana,stawiam że coś w rodzaju Incepcji nie przesadzone a jednak odrealnione jak na swój sposób.
Ale statki kosmiczne, technologie się pewno choć na chwilę pokażą, lub coś w tym stylu jak to ma być podróż w inne światy :P
Ufoludki to nie w stylu Nolana, ale może teraz będzie pierwszy raz, nie wiadomo ;p Napisałem że nie chodzi mi o kosmitów jak w Obcym albo Predatorze, ale skoro w filmie ponoć będzie mowa o nowej planecie podobnej do naszej to jakieś tam życie Nolan mógłby stworzyć :) Choćby w postaci roślin, jak się dowiedziałem z zapowiedzi właśnie rośliny mogą się pojawić po porażce upraw na ziemi
To że będzie statek i podróż międzygwiezdna to już fakt,ale czy będą jakieś inne cywilizacje,statki latające z laserami to raczej chyba nie :P
Widziałam trailer w kinie i zainteresował mnie mocno.Nie szafuje efektami specjalnymi,jest tajemniczy.
Jak dla mnie na razie jest tak tajemniczo, że aż nie ma się czym zainteresować. Ani z plakatu, ani z teasera nie da się wyłapać żadnego interesującego, istotnego motywu fabuły. O zgrozo, na etapie teasera nawet "1000 lat po ziemi" wydawał się ciekawszym projektem.
Jak zobaczę zwiastun pewnie zacznę niecierpliwie odliczać dni do premiery, ale na chwilę obecną projekt prezentuje się wyjątkowo blado. Jedynie świetna obsada oraz poprzednie dokonania Nolana sugerują, że film może nas zaskoczyć.