8,0 435 tys. ocen
8,0 10 1 435033
6,5 78 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

a już wiadomo, że będzie wielki hit. Pewnie jeszcze kilka nominacji, o ile nie samych Oscarów..

Riiko

Obejrzyj sobie wszystkie filmy Nolana i zastanów się, dlaczego tak myślimy.

ocenił(a) film na 4
hr_dooku

Już to zrobiłam, i co? Nie twierdzę, że jego filmy nie są świetne, bo są. Ale gdyby była taka możliwość, już byłby ten film oceniony na Top100 Filmwebu

Riiko

Po co by mieli tak robić? To bez sensu i celu.

ocenił(a) film na 4
hr_dooku

Fan Nolana tak? Jak szkoda, że Mroczny Rycerz Powstaje dodany do filmów, których nie chcesz obejrzeć :)

Riiko

Tak, fan, ale Nolan TDKR się zbłaźnił. Jedyny jego twór, który nie całkiem mi podchodzi. Dał odgrzewanego kotleta.

hr_dooku

Za to dla mnie TDKR jest najlepszy z całej trylogii ,i dla mnie Nolan nie miał jeszcze słabego filmu.
Wg mnie filmy Nolana są coraz lepsze i mam nadzieję że Interstellar utrzyma tendencję wzrostową.

transformers567_fw

Dla każdego co innego.

hr_dooku

Po drodze będzie jeszcze Transcendence gdzie Nolan jest producentem wykonawczym.

transformers567_fw

Mam nadzieję że tym razem będzie widoczny,bo w Człowieku Ze Stali (gdzie był tylko producentem,ale nie wykonawczym,i dał zarys fabuły do Warner Bros) był niewidoczny.

ocenił(a) film na 8
Riiko

Akurat Oskarów nie dostanie na pewno, bo jaśnie najgenialniejsza USAńska Akademia nie lubi Nolana. Z całą resztą, nawet jako fan tego reżysera, muszę się niestety zgodzić.

ocenił(a) film na 8
Urzach

racja nie czekam już tak zapalenie jak kiedyś na Mrocznego Rycerza czy Incepcję. Jakoś tak coś siędzieje z Nolanem