2 lata temu kto by się spodziewał, że biorąc Matthew do głównej roli odniesie sukces.
Nolan jakby przewidział, że mając go w pierwszoplanowej roli wzbudzi zainteresowanie ludzie.
Ostatnie role Matthew w szczególności Dallas Buyers Club, True Detectivs, Wolf of Wall Street potwierdzają jak świetnym jest aktorem.
Nolan miał dobre przeczucie biorąc go do tej roli, tak jak wcześniej Bale'a czy DiCaprio.
Film wyjdzie w drugiej połowie roku, kiedy Matthew utrwali się w głowach ludziom jako świetny aktor, a ta rola jak dobrze pójdzie przysłuży się obu - aktorowi i reżyserowi.
hmm to malo filmow ogladasz...juz w latach 90 tych Matthew pokazal wielka klase,...takze Nolan nie ma dobrego nosa ...Matthew jest od wielu lat wspanialym aktorem
Najlepiej kogoś oceniać po jednej wypowiedzi... Piszesz, ze mało filmów oglądam, bo wypowiedź Ci nie przypadła. Cóż za hipokryzja. Ja mogę napisać to samo o Tobie, sugerując się Twoimi najwyższymi ocenami, jak Ty zasugerowałeś się moją wypowiedzią. Podejrzewam, że nie obejrzałeś wielu filmów, które poważam, a masz czelność pisać "mało filmów obejrzałeś". Nieraz muszę się natrudzić, żeby znaleźć np. amerykański film z lat 50s, który nie miał w Polsce nigdy dystrybucji.
Tutaj masz dowód w postaci moich postów na temat gry Mathew z lat 90s. Najedz się hipokryto, zanim znów kogoś ocenisz:
http://www.filmweb.pl/person/Matthew+McConaughey-2556/discussion/No+no-2399232#p ost_11772134
Hipokryzja?? Wiesz w ogóle co to znaczy to słowo ? :D W ogóle nie chodzi o to ze mi Twoja wypowiedz nie przypadla. NNic rowniez o mnie nie mozesz napisac po tym jakim filmom jakie oceny daje. Napisales wyraznie, ze skoro uwazasz ze Nolan mial nosa to z pewnoscia malo filmow ogladasz, bo Matthew juz od wielu lat jest na bardzo wysokim poziomie a ostatnio wzniosl sie jeszcze wyzej, ale to Nolan mial nosa? Raczej nie, to oznacza ze malo filmow ogladasz, z Matthew czy bez:) T e Twoje myslenie jest takie stereotypowe dla filmwebu ale zupelnie nie trafione.
Nawet nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Człowieku ogarnij się. Napisałem, że ja mogę to samo powiedzieć o Tobie, ponieważ mam szczątkową wiedzę, by oceniać od razu. Nawet tego odniesienia nie zrozumiałeś? Wypraszam sobie z Twoich ust "mało filmów obejrzałeś" bo nie wydajesz się na tyle wiarygodną osobą, byś mógł się ze mną przelicytowywać.
I bezczelne jest twierdzenie, że moje myślenie jest stereotypwe dla filmwebu. To ty w najbardziej charakterystyczny i stereotypowy na filmwebie sposób się do mnie przyczepiłeś. Wiele razy widziałem na forum prostacką gadkę "skoro uważasz (...) to mało filmów oglądałeś". Po jednej wypowiedzi (nawet nie ujmującej aktorowi) napisałeś że mało filmów oglądam. Żenujące i proste zachowanie. Patrząc na twoje posty, oceny, sposób pisania to ja odnoszę wrażenie że widziałeś naprawdę mało i zejdź ze mnie. Moja biblioteczka filmowa to nieraz produkcje, które nigdy nie miały tłumaczenia polskiego.
Nawet nie pofatygowałeś się zajrzeć w linka jakiego wysłałem powyżej, gdzie parę dni przed Twoją durną wypowiedzią napisałem, o tym że Matthew grał dobrze w latach 90s.
Moja wypowiedź odnośnie Nolana w żaden sposób nie zaprzeczała jego grze z lat 90s. Ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. A jeszcze większe z pisaniem po polsku. Piszesz że nie wiem co to hipokryzja? To dla mnie obraza, bo podejrzewam że ja używam języka pisanego dłużej niż ty masz lat. Jak już się czepiasz słownictwa to zwróć uwagę na swój post, który jest byle jak napisany. ''Wiesz w ogóle co to znaczy to słowo ?'' To jest po polsku?!?
Też to zauważyłem. Oglądałem "Lincoln Lawyer", "Witaj w klubie" oraz "Detektyw". Matthew wypadł tam genialnie. Szczególnie w tym za któego Oscara zgarnął. Polubiłem go nawet. I bardzo sie ucieszyłem, że na dodatek zobaczymy go u samego NOLANA w jego najnowszym filmie!