8,0 435 tys. ocen
8,0 10 1 435258
6,5 79 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

https://twitter.com/TheNYFF/status/518818348331986945

użytkownik usunięty
Sebu_BGZ

Mistrz mistrzowi sieje komplementy. I to nie po raz pierwszy.

ocenił(a) film na 8
Sebu_BGZ

Film roku,a nie jakieś tam Inherent Vice

katedra

Ani tego, ani tamtego nie oglądałeś, a się wypowiadasz.

ocenił(a) film na 8
piczympoom

To już nie można nawet wspomnieć o tych tytułach,bo nie miały premiery?

katedra

Ty po prostu już stwierdzasz nie oglądając żadnego filmu co będzie lepsze "bo tak".

ocenił(a) film na 8
piczympoom

Nie, po trailerach i zapowiedziach

katedra

A już myślałem, że po plakacie.

ocenił(a) film na 8
piczympoom

Sprytnie,ale nie

użytkownik usunięty
piczympoom

Film roku, a nie jakieś tam Inherent Vice.
Taka prawda, zapowiada się mistrzowsko i taki będzie....
Nie musimy widzieć, ale taka jest prawda.... jak tego nie dostrzegasz to szkoda....

To zaślepienie fanboyów Nolana jest żenujące. Ile to oni potrafią rzucić frazesów po trailerach nie widząc samego filmu.

Nie musimy widzieć filmu by go ocenić, no ja pier.... :O

użytkownik usunięty
filmowy_man

Przekonasz się..... Nie chodzi o fanbojstwo..... zwiastun jest genialny, film też taki będzie z pewnością...

filmowy_man

Od razu polecą dziesiątki chocby połowę filmu gadali o stolcu to fanboye będą się spuszczac. Bardzo lubię Nolana ale to tylko człowiek i nie wszystko czego dotknie musi zamienic się w złoto (TDKR).

ocenił(a) film na 7

Kocham kinematografię Nolana (tę autorską, Memento, Prestiż, Incepcja, Śledząc), jego twory są w moim absolutnym topie najulubieńszych filmów, ale ocenianie jakieś dzieła tylko po trailerze jest po prostu żenujące. To jest dokładnie tak samo jak przysłowiowe ocenianie książki po okładce. Sam nie ukrywam, że spodziewam się czegoś świetnego, ale jak najbardziej dopuszczam do siebie myśl, że film może okazać się słaby i mnie zawiedzie. Stwierdzanie po obejrzeniu paru zwiastunów, że obraz NA PEWNO będzie świetny jest skrajnie nieobiektywne.

ocenił(a) film na 9
ansh

Zgadzam się z Tobą. Oczywiście dotyczy to też oceniania w drugą stronę, tzn. w żadnym wypadku nie można po kilku zwiastunach stwierdzić że film będzie słaby. Tym bardziej, że póki co więcej znaków wskazuje jednak na to, iż Interstellar może spełnić bardzo wygórowane oczekiwania.

użytkownik usunięty
ansh

Oceniane po zwiastunie..... wiadomo, że jest niezbyt poważne..
Ciekawe czy będzie tak dobry jak i zwiastun, przekonamy się za miesiąc.

ocenił(a) film na 9
katedra

O oglądałeś oba filmy ? Gdzie oglądałeś bo też bym obejrzał.

ocenił(a) film na 8
Lukasz_Broda

W kinie

ocenił(a) film na 9
katedra

Dobrze wiedzieć, muszę się wybrać i obejrzeć.

Sebu_BGZ

a co to jest ten "Paul Thomas Anderson"?

Gordon_Neo

Jakbyś oglądał coś prócz horrorów klasy B to byś znał go.

piczympoom

tak serio to wiem kim jest ten pseudorezyser. śmieszy mnie natomiast fakt, ze autor tematu próbuje zabłysnąć na forum wklejając koment p.t. andersona, ktorego tak naprawdę wszyscy mają w dupie

Gordon_Neo

Teraz to sprawdziłeś, bo nie wiedziałeś XD

piczympoom

to je troll.

ocenił(a) film na 8
Gordon_Neo

Boogie Nights, There Will Be Blood, Magnolia i The Master to bardzo dobre filmy. Jesteś mało poważny klepiąc coś o pseudo reżyserze. Te wszystkie piły to dopiero jest syf...

użytkownik usunięty
SilverX

Hard Eight i Punch-Drunk Love też fajne.