Zgłaszam Cię za idiotyzm. Narzekanie tylko dlatego że ktos inny narzekał na innym forum? Jestes chory psychicznie, zgłaszam Cię za fanatyzm, zawisc oraz nienawisc.
No i się zawiodłem. Wciaz nie wiadomo o co kaman, żadnych konkretów, szaro i nijak. Bardzo sredni zwiastun. Chyba tylko jedzie na nazwisku Christopera.
Jak to o co kaman? "Grupa badaczy odkrywa i wykorzystuje tunel czasoprzestrzenny, by przezwyciężać granice podróży kosmicznych oraz ogromne dystanse międzygwiezdne." Zwiastun taki jaki powinien być. Reszta w kinie. Dobrze, że chociaż nie jest jak zwiastun Transcendencji, gdzie praktycznie całą fabułę ujawniono.
Ale liczyłem na dużo dużo więcej. Zwiastun powinien zachęcac i wywoływac ciary na plecach, a tu nic.
If you do not sense an emotional sphere in this trailer... It seems you're not keen of ambitious movies.
Zrobiłeś błąd: encouraged to forma partizipium pasywnego i odnosiłaby sie do samego filmu. Końcówka -ing jest tu poprawna.
Trailer świetny i bardzo zachęcjący. Interstellar to będzie zdecydowanie film roku. Bez dwóch zdań. Nie rozumiesz koncepcji reżysera więc nie narzekaj.
W sumie to nie mogłeś się zawieźć tym, że nie pokazano nam na razie jakby tej dalszej części filmu.. najpierw mieliśmy Teaser, który krótko i treściwie pokazał nam na czym film polegać będzie, a teraz mamy pierwszy trailer pół roku przed premierą, który mimo, że głębszy, cały czas nie ukazuje nam tego powiedzmy dalszego wątku. Chodzi mi po prostu o to, że nie ma co na Nolana najeżdżać tylko dlatego, że jeszcze nam nie streścił całkowicie fabuły.. mając do niego zaufanie w sumie cieszę się, że jak na razie, a być może na samym filmie dowiem się jak będzie wyglądać akcja i o co w nim będzie ogólnie chodzić. :D
Pół roku przed premierą nadal nie wiadomo, o co kaman. Niby fabuła wydaje się być oryginalna, ale fajerwerków brak. I nie, nie chodzi mi o efekty. Ale żeby chociaz jakas muzyka lepsza.
"Grupa badaczy odkrywa i wykorzystuje tunel czasoprzestrzenny, by przezwyciężać granice podróży kosmicznych oraz ogromne dystanse międzygwiezdne." - teraz wiadomo o co kaman.
Wiesz, to tak jakby dac plastyczce niedokończony szkic i to jeszcze bez wypełnienia i powiedziec, że obraz jest gotowy.
Gosciu ty nie idz na Nolana i tak nie zrozumiesz sztuki. I nikt tam za Tobą nie będzie tęsknił. Zwłaszcza Nolan czy jego fani.
Ten zwiastun to może z pierwsze 50 minut filmu. Ma być jakaś lodowa planeta, robot TARS... a reszty się dowiesz w filmie.
Szykuje się wspaniały seans. Jaki film Nolana obejrzałeś jako pierwszy? Ja pamiętam rok 2000 i kino Mikro w Krakowie:) A film obejrzany to oczywiscie Memento :)
Mnie też zwiastun jakoś nie powalił, ale do premiery jak sam napisałeś jeszcze pół roku i myślę, że nie trzeba się tak po prostu spieszyć z osądami. ;D Po 2 zwiastunie, na który już czekam takie osądy już na pewno będzie można wydawać.