PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375629}
8,0 423 tys. ocen
8,0 10 1 423265
6,4 84 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

https://www.youtube.com/watch?v=3BHpeLs8M3Q

hr_dooku

Thanks count ddoku :)

gimli_gloin

Dzien dobry straightlines :)

kamilxxx09

Co tam? Tutaj też przyszedłeś kłótnie tworzyć? :)

gimli_gloin

Kamil jak zwykle chce mieć wszystko na tacy i narzeka.

hr_dooku

Pamiętam jak narzekałes na Smauga przy 1 trailerze. Czas na lustrzane odbicie :D

kamilxxx09

Targa tobą zawiść. Oj opanuj emocje.

hr_dooku

http://pracowniawyrazu.amu.edu.pl/wp-content/uploads/2013/10/rumpel-2.jpg

kamilxxx09

Zgłaszam Cię za idiotyzm. Narzekanie tylko dlatego że ktos inny narzekał na innym forum? Jestes chory psychicznie, zgłaszam Cię za fanatyzm, zawisc oraz nienawisc.

kamilxxx09

Uspokój się Kamil! Na kolejnym forum chcesz wszczynać kłótnię? :\

hr_dooku

Jest super!!!

hr_dooku

No i się zawiodłem. Wciaz nie wiadomo o co kaman, żadnych konkretów, szaro i nijak. Bardzo sredni zwiastun. Chyba tylko jedzie na nazwisku Christopera.

kamilxxx09

Jak to o co kaman? "Grupa badaczy odkrywa i wykorzystuje tunel czasoprzestrzenny, by przezwyciężać granice podróży kosmicznych oraz ogromne dystanse międzygwiezdne." Zwiastun taki jaki powinien być. Reszta w kinie. Dobrze, że chociaż nie jest jak zwiastun Transcendencji, gdzie praktycznie całą fabułę ujawniono.

hr_dooku

Tak samo było z Incepcją.

hr_dooku

Ale liczyłem na dużo dużo więcej. Zwiastun powinien zachęcac i wywoływac ciary na plecach, a tu nic.

kamilxxx09

Mnie zachęcił. Już pierwszym teaserem. Sama muzyka nawet wywołuje ciary.

hr_dooku

Serio? U mnie nie.

kamilxxx09

If you do not sense an emotional sphere in this trailer... It seems you're not keen of ambitious movies.

hr_dooku

This isn't ambitious trailer. This trailer is a big gray stain

kamilxxx09

I told you about ambitious movies. Trailers are another thing...

hr_dooku

Trailer should be encouraged. And trailer of the film is average.

kamilxxx09

Whatever... It seems you're not keen of Christopher Nolan's specific announcement of his movies.

hr_dooku

I like Nolan, but I also like a good trailers

kamilxxx09

I think this trailer is just a subtle prelude to the next one.

hr_dooku

Would that!

kamilxxx09

Zrobiłeś błąd: encouraged to forma partizipium pasywnego i odnosiłaby sie do samego filmu. Końcówka -ing jest tu poprawna.

hr_dooku

Malutki błąd sie wkradł : keen on :)

gimli_gloin

Zapamiętam.

kamilxxx09

Trailer świetny i bardzo zachęcjący. Interstellar to będzie zdecydowanie film roku. Bez dwóch zdań. Nie rozumiesz koncepcji reżysera więc nie narzekaj.

gimli_gloin

Bardzo nudny i nijaki.

kamilxxx09

Bo to nie film w którym CGI to 1/2 filmu. To jest ambitna emocjonalna bomba.

hr_dooku

yyy nie

kamilxxx09

Yyy tak. A jeśli tego nie wyczuwasz to stwierdzam, że ambitne kino nie jest dla ciebie.

hr_dooku

To nie jest ambitne kino. Nazwisko Christopera nie świadczy o arcydziele.

kamilxxx09

A czy ja mówię, że każde ambitne kino jest arcydziełem? Nie.

hr_dooku

Daj Pan spokój.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

No i bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

W sumie to nie mogłeś się zawieźć tym, że nie pokazano nam na razie jakby tej dalszej części filmu.. najpierw mieliśmy Teaser, który krótko i treściwie pokazał nam na czym film polegać będzie, a teraz mamy pierwszy trailer pół roku przed premierą, który mimo, że głębszy, cały czas nie ukazuje nam tego powiedzmy dalszego wątku. Chodzi mi po prostu o to, że nie ma co na Nolana najeżdżać tylko dlatego, że jeszcze nam nie streścił całkowicie fabuły.. mając do niego zaufanie w sumie cieszę się, że jak na razie, a być może na samym filmie dowiem się jak będzie wyglądać akcja i o co w nim będzie ogólnie chodzić. :D

DarthBane66

Pół roku przed premierą nadal nie wiadomo, o co kaman. Niby fabuła wydaje się być oryginalna, ale fajerwerków brak. I nie, nie chodzi mi o efekty. Ale żeby chociaz jakas muzyka lepsza.

kamilxxx09

"Grupa badaczy odkrywa i wykorzystuje tunel czasoprzestrzenny, by przezwyciężać granice podróży kosmicznych oraz ogromne dystanse międzygwiezdne." - teraz wiadomo o co kaman.

hr_dooku

Wiesz, to tak jakby dac plastyczce niedokończony szkic i to jeszcze bez wypełnienia i powiedziec, że obraz jest gotowy.

kamilxxx09

Prosty zarys fabuły. Premiera 7 listopada przypominam.

hr_dooku

Jesli nie zachęca mnie zwiastunem, to wybiore Kosogłosa.

kamilxxx09

Mnie zwiastuny Hobbita 2 też nie zachwycały... a mimo to poszedłem. Z litości choćby.

hr_dooku

Mnie pierwszy tez nie powalił. Ale 2 i 3 już tak :)

kamilxxx09

Gosciu ty nie idz na Nolana i tak nie zrozumiesz sztuki. I nikt tam za Tobą nie będzie tęsknił. Zwłaszcza Nolan czy jego fani.

kamilxxx09

Ten zwiastun to może z pierwsze 50 minut filmu. Ma być jakaś lodowa planeta, robot TARS... a reszty się dowiesz w filmie.

hr_dooku

Szykuje się wspaniały seans. Jaki film Nolana obejrzałeś jako pierwszy? Ja pamiętam rok 2000 i kino Mikro w Krakowie:) A film obejrzany to oczywiscie Memento :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Mnie też zwiastun jakoś nie powalił, ale do premiery jak sam napisałeś jeszcze pół roku i myślę, że nie trzeba się tak po prostu spieszyć z osądami. ;D Po 2 zwiastunie, na który już czekam takie osądy już na pewno będzie można wydawać.

DarthBane66

No tak. Czekamy na kolejny zwiastun.

hr_dooku

A ja wręcz przeciwnie. Jest ciekawie,ale przede wszystkim intrygująco. No i zwiastun kończy się w tym miejscu w którym pewnie się zacznie ostra jazda !!