A to bestia niech przyjdzie do polski chciałbym zrobić sobie zdjęcie jak zjeżdżam po jej ogonie ;)
Hehe miała by dużo "sweet foci" na fejsie i zapewne sporo lajków ;D To jak będziesz miał okazje zjechać to uważaj na kolce ;)
No ba ;D Musze wiedzieć jak ochronić się przed zombi ;) Ty też rób już tam zapasy bo mogą się później przydać :D
No a jak ;) Moja siostra ma yorka i nawet jak nie jest głodny to patrzy na ciebie żeby dać mu jeść, a jak mu dasz to leci zakopywać na później ;D Mądry psiak :)
A mój chce mnie zjeść jak jest głodny więc muszę jemu dać coś bo nie wiem czy wiesz ale z yorkiem nie ma żartów hehe ;)
Yorki są cwane :) Ostatnio się z nim bawìlam i ciągnęłam za miśka którego gryzł to mnie dziabnął skubaniec ;) To mówisz że twój pies wywiera na ciebie presje? ;D
Haha zamiast do mnie to napisałeś do kogoś innego ;D To musisz się ukrywać przed nim hehe ;) Każdy dzień to dla ciebie walka o przetrwanie ;D
No to się ciesze :) dobra kobieto jade do pracy a ty mnie tu "męczysz" ;) wieczorem będe
Bo jak teraz cię "męcze" to co by to było jakbyśmy mieszkali pod jedym dachem ;D Oczywiście to był tylko taki żart :)
Haha nie ma tak łatwo ;) Gotować mogłabym ale wspólnie ;D A skarpetki sam byś sobie prał ;)