PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375629}
8,0 427 tys. ocen
8,0 10 1 426793
6,7 97 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

soundtrack

ocenił(a) film na 8

Jakie są wasze ulubione kawałki filmu, moim faworytem jest cornfield chase i mountains.

ocenił(a) film na 7
qh4r18

Nie ma co ukrywać - te, w których pojawia się główny motyw, czyli Cornfield Chase i S.T.A.Y

użytkownik usunięty
qh4r18

Dust
Stay
The Wormhole
Mountains
Detach
S.T.A.Y
First Step

użytkownik usunięty

No Time For Caution (Film Version)...

ocenił(a) film na 10
qh4r18

Sporo jest śwetnych, trudno jest mi zapamiętać tytuły, ale tą słucham bardzo często
watch?v=bYa5luHb2DA
Szczegolnie od 2:26, tyle emocji :D

ocenił(a) film na 10
qh4r18

Kawałek znany jako "Spinning Dock" albo "Imperfect Look". Nie ma go jeszcze na żadnej wydanej płycie z soundtrackiem. Jeśli ktoś śledzi ten temat to Zimmer zapowiedział, że zostanie on udostępniony za darmo i prawdopodobnie ukaże się na płycie Illuminated Star Projection czyli wypasionej wersji z ost. Dla tych którzy szukają tego kawałka: htt ps://ww w.youtube.com/watch?v=ShSELif0x98&list=UUZl5YbBwH58qAdkHGAo-s_Q (jest to nieoficjalny, stworzony przez jednego fana).

ocenił(a) film na 10
BigJohn

Jest to utwór ze sceny z podłączeniem statku do Eureki. Ta akcja mnie wgniotła w fotel...

BigJohn

Idę dzisiaj i szykuję się na wgniecenie w fotel ;-)

ocenił(a) film na 10
qh4r18

w nocy pojawił się soundtrack na iTunes i utwór o którym pisze nazywa się No Time For Caution (i jak się okazuje nie jest on do końca taki sam jak w filmie - ale lepsze to niż nic)
na yt też jest htt ps://w ww.youtube.com/watch?v=EaJHFxCYUjI
Pozdro

użytkownik usunięty
qh4r18

temat z dokowania i ogólnie ta scena chyba na zawsze bedzie w mojej głowie

ocenił(a) film na 8

Nie tylko w twojej :)