PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=163608}

Inwazja

The Invasion
2007
6,1 36 tys. ocen
6,1 10 1 36217
4,9 16 krytyków
Inwazja
powrót do forum filmu Inwazja

6/10

ocenił(a) film na 7

Niech mi ktoś przypomni jak nazywał się film bodaj z lat 80-tych z którego był powielony pomysł na "Inwazję"? Czy to nie była przypadkiem "Wioska przeklętych"?

ocenił(a) film na 7
Porcupine_Man

ja daję słabe 7/10. A ten film o którym myślisz to nie "Porywacze ciał"? Jest troszkę podobny do "Inwazji". Chcesz to możesz obejrzeć:
22 kwietnia 2010 23:00 TVN Siedem
23 kwietnia 2010 20:05 TVN Siedem

ocenił(a) film na 7
jarroq

O dokładnie tak, na końcu języka to miałem. Widziałem go lata temu i fajnie będzie sobie przypomnieć choć dziś już nie zdąrze ale dzięki za cynk.

jarroq

"porywacze ciał" są pod każdym względem lepsze (btw właśnie lecą na tvn7) mi jeszcze skojarzyło się ze "Starship Troopers" (w tej chwili na Ale Kino) [i co tu oglądać?heh]

ocenił(a) film na 7
Vrilluminati

Ja skusiłem się na "Porywaczy ciał". Zgadzam się że film o wiele lepszy niż "Inwazja", ma taki swój niepowtarzalny klimat i bardziej go można podciagnąć pod horror.

ocenił(a) film na 7
Porcupine_Man

Dokładnie, film "Porywaczy ciał" jest lepszy. Oglądałem go jak miałem 12lat :P - leciał w TV. Od tamtej pory nie widziałem go aż do teraz mianowicie ostatnio jakoś dwa-trzy miesiące temu też leciał na TVN7...

ocenił(a) film na 7
jarroq

Ja jak pierwszy raz oglądałem "Porywaczy ciał" to myślałem że to nakręcił sam Carpenter, w sumie miał bardzo podobne filmy.

ocenił(a) film na 7
Vrilluminati

Vrilluminati, trzeba zainwestować w tuner PVR :)

Porcupine_Man

Dokładnie miałem to samo wrażenie, że już gdzieś coś podobnego widziałem. : )