Skakany film dla miłośników wschodnich sztuk walki, gdzież mu do „Wejścia smoka”.
zawsze znajdzie się ktoś taki...
hehe
widać jak się znasz na filmach tej kategorii
film jest bardzo dobry.
polecam pooglądać go kilka razy
może wtedy zobaczysz to co ja zobaczyłem od razu
pozdrawiam.
oscar_0 bardzo często wystawia 0/10 więc już nawet nie czytam jego postów ten był ostatni :) Yip-Man REWELACJA 9/10
pff powiedział znawca tych sztuk. Przypominasz mi typa który wzdycha do czasów PRL'u
no właśnie a przecież "elity" z tamtych czasów się nie zmieniły jak i racje polityczne w rządzeniu krajem
Co wy się zesrywacie tym wejściem smoka ?? moja ocena tego filmu 4/10 jest denny tak jak i ataki w nim pokazane ... bruce lee vs chuck norris weźcie mnie k... nie rozmieszajcie ten drugi pedzio dostał w łeb od własnego ochroniarza ...
Ocena tego filmu 10/10 ...
Pierwsze słyszę, że w "Wejściu Smoka" grał Chuck Norris... "Yip Man" 9/10 szkoda, że na DVD nie wychodzi :(.
"oscar 4" sorry ale jestes totalnym debilem skoro nie potrafiles dostrzec czegos wiecej niz "skakania" jak to nazwałes, Ja osobiscie uwazam ten film za jeden z najlepszych jaki ogladalem w tej kategori filmu.
Zacznij lepiej oglądać power rangers bo to filmy dla dzieci a nie bierzesz sie za dziełą dla doroslych !
He he Wejście Smoka jest bardzo bardzo bardzo biednym filmem jeśli chodzi o
wizualizacje walk,( jak wszystkie Amerykańskie o kung fu no sory tam Matrix
to jedyny sukces kina amerykańskiego jeśli chodzi o sztuki walki) /// dla
mnie miernota jak na tamte czasy /// Jacky Chan w Chinach za miskę ryżu w
czasach jak jeszcze nie zarabiał forsy robił dzieła////Dla mnie Bruce Lee
się skończył jak i zaraz po rozpoczęciu kariery w Stanach //// Oni byli
świetni jak robili to dla idei, byli młodzi i o coś im chodziło /// Donie
Yen nie wiem czy dobrze napisałem jest extra aktorem Zagrał świetnie role
nauczyciela Bruca Ten film jest super pod względem urozmaicenia stylów walk
itp. Wejście smoka to jeden z najgorszych filmów jakie oglądałem o walkach
- tu napewno uraziłem rzesze fanów ale nie martwcie się to tylko moja
opinia :D:D:D
OSCAR Ty to Mongoł jesteś dałeś zero czyli że Ip Man to gniot?Film jest super jeden z najlepszych w swoim gatunku,oczywiście wejście smoka to też klasyka ale do Ip Mana to trochę mu brakuje.Każdy lubi coś innego ale jeśli dałeś notę 0 to albo zrobiłeś to dla jaj albo niestety ograniczony jesteś.
oscar_4 po prostu jest za tępy żeby zrozumieć taki film i stąd taka jego ocena
Zatrzymał się gdzieś w którejś z klas szkoły podstawowej, bo rozumie filmy gdzie tylko się biją i wie z niego tylko tyle który wygrał i tyle