PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=478702}
7,3 267 tys. ocen
7,3 10 1 266561
6,0 65 krytyków
Iron Man 2
powrót do forum filmu Iron Man 2

Wyszedłem z całym bydłem jak tylko napisy się pojawiły i zastanawiałem się czemu jacyś frajerzy jeszcze zostali... Okazało się kto jest frajerem:/

ocenił(a) film na 6
pokrowiec

Został znaleziony młot Thora, temu agent Coulson został oddelegowany od pilnowania Starka

ocenił(a) film na 7
rAd_

A napisom nie było końca:) To faktycznie mógł być młot, chociaż widząc go przez dosłownie 1 sekundę moim pierwszym skojarzeniem był miecz. No cóż będzie komiksowo, w IM3 Stark dokopie skandynawskim bogom:D

pokrowiec

Nawet nie wiedziałam, że była jakaś scena po napisach. U mnie w kinie włączyli światło, więc wszyscy sobie z sali wyszli...

ocenił(a) film na 8
Progresywna

Ja tak samo.. Myślałam, że jak włączyli światła, to nic więcej nie będzie. Ale z tego co zauważyłam w tym temacie, jednak była jakaś końcowa scenka. Czyli wniosek jest taki, że trzeba zostawać na każdym filmie do końca napisów.. Tyle że nie w każdym filmie jakaś scenka końcowa występuje. Ale już lepiej robić tak, niż potem żałować, że się nie widziało jakiegoś dodatku..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Matuzam

w końcowej scenie odnaleziono młot Thora co jest zapowiedzią filmu o tym
bohaterze, film ma mieć premierę bodajże w wakacje 2011 ;] ps. po Iron Man
1 i Incredible Hulk jak i X-Men Origins: Wolverine tez były sceny po
napisach końcowych, to już taka mała tradycja w filmach o bohaterach rodem
z komiksów Marvela :}

flake

Sama nie wiem, czemu nie pomyślałam, by jednak poczekać chwilkę dłużej, pogapić się na napisy końcowe... No cóż, zostaje yt :)

ocenił(a) film na 8
flake

Nie tylko - w Piratach też w każdej części była scena po napisach. A w TIH scena "ponapisowa" (czyli Stark i Ross) była przed napisami:)

ocenił(a) film na 6
tom_1984

O ile się nie mylę to w moim Iron Manie 1 też scena ponapisowa jest przed napisami, jak znajdę płytkę to powiem.

rAd_

Nie mylisz się. Była - Fury i IronMan, ze 3 zdania wymienili.

Matuzam

Na DVD może była przed napisami, ale na pewno wersja kinowa ma tę scenę po napisach.

ocenił(a) film na 10
Progresywna

Ja wyszedłem ale dobrze ze jest Film web. Bo tak to bym nawet o tym nie wiedział. Ogólnie powinna być informacja żeby czekać do końca napisów

ocenił(a) film na 7
pokrowiec

Nie od dziś po napisach w filmach ekranizacji komiksów Marvela są dodatkowe sceny. Obudzili się z głową w nocniku, to było do przewidzenia że po napisach coś będzie, u mnie też światła włączyli i co z tego.

użytkownik usunięty
deamon82

a jak ja byłam, to światła były wyłączone do końca. Z paczką zostaliśmy w sali, bo słyszałam o tej dodatkowej scenie, ale nie wiem czy było warto. chyba 10 minut siedzieliśmy aż te napisy się dociągnęły do końca, by zobaczyć 5 sekund, których kompletnie nie zajarzylismy :) bardziej się opylało wyjść, a potem na filmwebie przeczytać :D

ocenił(a) film na 7

Jak się nie jest fanem Marvela to nie ma sensu czekać, a jak koś jest to odrazu zajarzy, że to młot Thora i chodzi o Avengers http://www.youtube.com/watch?v=_U8BbZFntLg

ocenił(a) film na 9
pokrowiec

http://www.youtube.com/watch?v=X9LaYaH4xjM&translated=1

to młot Thora i albo będzie w Iron M 3 albo w Avengers , no chyba że nakręcą najpierw film o Thorze oraz Capitanie Ameryka.