PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491715}
7,4 248 tys. ocen
7,4 10 1 248204
6,8 53 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

A więc, w ,,Sneak Peek,, można zaobserwować Aldrich Killian, który spogląda w dół z jakiegoś wysokiego miejsca. Ostatnio opublikowano nowe zdjęcie Maya Hanseon. Te dwa zdjęcia są najprawdopodobniej zrobione w tym samym miejscu, tylko że jedno zdjęcie jest wykonane na górze a drugie z kolei na dole. To miejsce, w którym znajduję się postacie jest to miejsce, w której odbędzie się jedna z największych scen w iron Man 3. Dalsza część informacji pod tym linkiem :
http://comicbook.com/blog/2013/02/02/iron-man-3-spoiler-maya-hansen-and-aldrich- killian-connection/

ocenił(a) film na 9
Optimus22

A to na pewno jest to samo miejsce? Jak dla mnie to Killian stoi w jakimś porcie, a Maya w jakimś budynku/laboratorium.

ocenił(a) film na 8
aoi7

To jest fotomontaż ewidentnie

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Wiadomo, że to jest fotomontaż.

ocenił(a) film na 8
aoi7

Nie wiem czy to jest to samo miejsce. Znalazłem tą wiadomość, więc dałem na forum.

ocenił(a) film na 7
aoi7

Mocno naciągana teoria. Wprawdzie Dr Aldrich Killian prawdopodobnie znajduje się na szczycie jednego z tych żurawi, ale dr Maya Hansen jest raczej w jakimś podziemnym kompleksie, szczególnie, że autor artykułu opiera się na występowaniu w obu przypadkach niebieskich elementów konstrukcji (rur) oraz roślinki, a to trochę mało.
Nie wykluczałbym jednak, że Maya rzeczywiście może znajdować się u podnóża żurawi, ale nie ze względu na rury i roślinki, a to, co możemy zobaczyć na monitorze... Na którym to widać system sterującym urządzeniem składającym się z trzech jednakowych elementów, które to mogą stanowić żurawie lub coś, co mają one imitować.