No wiesz na tą chwile to niedługo wpadnie tylko setka głosów. Ocena może się zmienić po premierze w Polsce gdy będzie kilkanaście tysięcy głosów :D Ale ja i tak mam nadzieje że film będzie super.
9 coma 5 to początek jak wspomniano wcześniej koniec wieńczy dzieło ale z filmików zapowiada się grubo
Poczekaj, poczekaj na razie oceniają -Fani-...u mnie film możne zarobić 8jesli będzie tak dobry jak piszą(liczę ze tym razem marvel studio pozytywnie mnie zaskoczy)
Jak film będzie do ściągnięcia DVDrip to ocena spadnie do 7,5 , bo świnie za darmo ściągną film i go skrytykują.
Z skyfall bylo podobnie , podczas kinowy premier bylo 8,0 a po wyjsciu dvdrip zobacz sam.
Oj zawsze tak jest, że na początku wysokie oceny, a potem znajdują się wielcy znawcy i specjalnie obniżają ocenę, chociaż nie są fanami serii, gatunki czy studia. Oglądają o ile oglądają, dają 1 a ocena spada, ale tak to jest w dzisiejszym świecie, dlatego ja tak bardzo się tymi ocenami nie sugeruje i komentarzami, pierw oglądam zwiastun bądź dwa, jeśli wydaje się fajny, idę do kina lub ściągam a dopiero potem oceniam, a jeśli to nie moja liga to nawet nie oceniam ani te komentuje, ale nie wszyscy tak robią.