PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491715}
7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 248655
6,7 66 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

widze 9,5?!

ocenił(a) film na 9

aż taki dobry ? wow.

ocenił(a) film na 10
Pikasia

No wiesz na tą chwile to niedługo wpadnie tylko setka głosów. Ocena może się zmienić po premierze w Polsce gdy będzie kilkanaście tysięcy głosów :D Ale ja i tak mam nadzieje że film będzie super.

Pikasia

9 coma 5 to początek jak wspomniano wcześniej koniec wieńczy dzieło ale z filmików zapowiada się grubo

Pikasia

Poczekaj, poczekaj na razie oceniają -Fani-...u mnie film możne zarobić 8jesli będzie tak dobry jak piszą(liczę ze tym razem marvel studio pozytywnie mnie zaskoczy)

ocenił(a) film na 8
Pikasia

Jak film będzie do ściągnięcia DVDrip to ocena spadnie do 7,5 , bo świnie za darmo ściągną film i go skrytykują.

Z skyfall bylo podobnie , podczas kinowy premier bylo 8,0 a po wyjsciu dvdrip zobacz sam.

ocenił(a) film na 10
Pikasia

Oj zawsze tak jest, że na początku wysokie oceny, a potem znajdują się wielcy znawcy i specjalnie obniżają ocenę, chociaż nie są fanami serii, gatunki czy studia. Oglądają o ile oglądają, dają 1 a ocena spada, ale tak to jest w dzisiejszym świecie, dlatego ja tak bardzo się tymi ocenami nie sugeruje i komentarzami, pierw oglądam zwiastun bądź dwa, jeśli wydaje się fajny, idę do kina lub ściągam a dopiero potem oceniam, a jeśli to nie moja liga to nawet nie oceniam ani te komentuje, ale nie wszyscy tak robią.

ocenił(a) film na 9
mateusi91

no wiem , że dawają jeden żeby film np spadł :)

ocenił(a) film na 7
Pikasia

Dla mnie nie byl az taki dobry, zeby zaslugiwal na 9,5, ale przy 63 glosach to normalne, ze srednia jest tak wysoka. Jak wyjdzie w Polsce to mysle, ze srednia bedzie oscylowala w okolicach 7.