7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385825
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

No jak można robić tak krótki film, myślałem, że Jumper to strasznie krótki film, a ten jest jeszcze krótszy! No mam nadziej, że miło spędzę te wszystkie minuty w kinie.

ocenił(a) film na 8

A masz może jakieś źródło, mówiące o tym, że film trwa rzekomo tylko 83 minuty? Bo ja pamiętam, jak Favreau mówił, że wg niego film będzie trwał 105 - 120 minut, a dla twojej teorii do tej pory nie znalazlem potwierdzenia.

ocenił(a) film na 9
guziol99

Na heliosnet.pl, a konkretniej tu http://www.heliosnet.pl/7,Bielsko-Biala/BazaFilmow/Szczegoly/film/127 Widocznie źle szukałeś ;)

ocenił(a) film na 8

Naprawdę wieeelkie zaskoczenie...
Zwracam honor ;)
PS. To naprawdę do bani...

ocenił(a) film na 9
guziol99

Jezu nie patrzcie na jakies pierdoły...najbardziej realne i wiarygondne informacje są zawsze na filmwebie....

użytkownik usunięty
RiDeR882

Oczywiście, już pojawiają się informacje o 130 minutach. Z resztą sam się zdziwiłem tymi ledwo 90 minutami. Na super produkcje, bo tak ją wszyscy określają, jest to zdecydowanie za mało.

Już z niecierpliwością wyczekuje na ten film. Nie wiem jak jest z czasem tego filmu, ale mam nadzieje, że sie nie rozczaruje. Obsada dobra, troche humoru i dużo akcji. Ten film musi mi spasić :)