A skądże wziął się w obsadzie Samuel L. Jackson? Napewno nie grał w tym filmie..................................................
Tak samo Rhodes nie byl War Machine'm... sadze ze bedzie nim w 2 ktora na bank nastapi poniewaz w tym filmie byla luka/furtka i juz czuje jak bedzie wygladala 2 ^^
to mam dla Ciebie newsa. Otóż grał epizod po napisach końcowych. Występował
jako Nick Fury - Dyrektor TARCZY. Ech też w kinie tego nie zauważyłem dopiero gdzieś na youtubie. Natomiast dziwi mnie, że w obsadzie występuje Hilary Swank jako Czarna Wdowa. Ktoś pisał, że miała epizod w kasynie, ale ja nie zauważyłem...
czy dobrze zrozumiałam? na youtubie można znaleźc fragment IM z epizodem Jacksona? czy mógłbyś podlinkowac?...
http://youtube.com/watch?v=0NbRXsFmU3w
Jakość oczywiście kinowa, ale widać Samuela jako Nicka Furego (szczerze w komiksach wyglądał całkiem inaczej, ale nie jest źle). Choć właśnie się dowiedziałem jak wygląda Ultimate Nick Fury i kropla w kroplę Samuel ;)
OK zaraz poszukam a odnośnie Rhodesa to można powiedzieć, że przez chwilę wahał się czy nie założyć stroju, więc w dwójce napewno będzie już War Machine.
Epizod z Furym jest po napisach końcowych. A jego ''wygląd'' jest wzięty ze świata Ultimate.