7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385809
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

W jednym z wywiadów reżyser Jon Favreau powiedział, że proces post-produkcji filmu Iron Man jest już niemal zakończony. Jedyne co pozostało to dodanie gotowych już scen z użyciem efektów specjalnych. Reżyser dodał przy tym, że jego zdaniem, letni przebój kinowy nie musi zawierać w sobie skomplikowanej fabuły, jeśli tylko wypełniony będzie widowiskowymi scenami akcji z dużą ilością efektów specjalnych. Jak zapewnia Favreau, w Iron Manie takich właśnie scen nie brakuje.
Te informacje mam z:
http://newheroes.pl/
Czyli tak jak predzej pisałem, ze to Power Rengersem smierdzi, film dla efektozjadaczy, bez fabuły, kolejny gniot z marvela.
To było do przewidzenia

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Walker_

A co mam sie cieszyc czekajac na tego gniota, moze i zarobi kupe kasy ale nie przekroczy progu innych papkowatych produkcji marvela(wyłączając x-men i x2). A do The Dark Knight to nawet polotu nie będzie miec te kino familijne. Ja oceniam to co widziałem w trailerze i to co czytam i stwierdzam ze to film dla dzieciaków i zjadaczy efektów specjalnych.

ocenił(a) film na 6
hudylobo

no i dobrze, dla każdego coś miłego, nie samą sztuka wyższą człowiek żyje.
Ważne, żeby to to się dobrze w kinie oglądało.

silentman

zapewne lubisz kostiumowe filmy ktore powoduja u mnie wymioty

qLEK

To zarzygaj sie na smierc, wszyscy na to licza.

hudylobo

A czego ty człowieku oczekujesz po ekranizacji komiksu Marvela, puknij się w głowę. Chcesz dobrego kina to omijaj takie filmy z daleka a nie płacz, że nie są ambitne itp.

emceha

,,A czego ty człowieku oczekujesz po ekranizacji komiksu Marvela,, Cóż jest pare ambitnych komiksów z Marva ale jakoś te ich filmy nie za dobre, hmm na szczęście mamy DC(TheDarkKnight) i Dark Horse(Hellboy2).
,,nie płacz,, hehe to raczej smiech ze sie ludzie ta marveloską papką tak podniecaja, a to bedzie kino dla dzieci.
X-Men i X2 warto obejrzec(jesli chodzi o marvele).

ocenił(a) film na 9
hudylobo

Zalozyciel tego posta jest kompletnym debilem.Jak mozna oceniac film, ktorego sie nie widzialo?
Moze male kuku w glowke pomoze.

Wojtek_dpo

Sam jesteś ,,kompletnym debilem,, i naucz sie czytac.

ocenił(a) film na 9
hudylobo

Ale hipokryta i na dodatek glupi...buehehehehe

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

"A co mam sie cieszyc czekajac na tego gniota, moze i zarobi kupe kasy ale nie przekroczy progu innych papkowatych produkcji marvela(wyłączając x-men i x2). A do The Dark Knight to nawet polotu nie będzie miec te kino familijne"
Turlaj dzide pajacu

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

Nie no wiesz hudylobo...Troche przesadzasz. WIesz mozesz miec juz zdanie o tym filmie ale na pewno nie bedzie to kaszana w stylu Spider-mana 3, Albo DareDevila...Gorzej nie wypadnie takze od FF i FF2, czy Ghost Ridera. Raczej bedzie na ich poziomie (moze troche wyzej). A ja czekam Na "Mrocznego Rycerza":D:D:D najbardziej a potem Na Irona, i Hulka....A punisher...to bedzie szajs...

RiDeR882

Jakby zrobili Punishera wiernie wg najnowszych komiksów (v5) to mógłby być naprawdę dobry film.
Ale raczej nie zgodzą się pokazać Franka jako psychola, któremu odwaliło w Wietnamie do reszty i śmierć jego rodziny to tylko pretekst żeby robić to co najbardziej lubi - zabijać.

Dobry film można by też zrobić z "Born" i "Year one".

emceha

Co do Punishera2004 to były tam elementy z "Year one" np: wybuchowy szampan

ocenił(a) film na 9
hudylobo

Dyskusja na poziomie...szympans vs. orangutan...

// stawiam na pawiana :P