7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385825
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

Właśnie wróciłem z kina i muszę powiedzieć ,że jestem bardzo zadowolony z tej ekranizacji.Po samych zwiastunach było widać ,że szykuje sie coś dobrego ,ale jak każdy wie zwiastun to zescalenie najlepszych kawałków filmu i dodania dobrego podkładu dźwiękowego i muzycznego.Udało mi się zauważyć ,że ostatnio coraz lepsze wychodzą ekranizacje komiksów np. dla mnie najlepiej zrobione filmy to : Spawn ,Spider-man,Batman:Begins (zaje*****),Punisher ten z 2004 roku ,chociaż wiele powie ,że jest do pupy ;]z tym jednak ,ja się z tym nie zgodzę ,no i oczywiście do najlepszych dołącza Iron-Man'a.Naprawdę polecam ,każdemu kto chce się wybrać do kina ,ale nie wie na co.Odpowiedź jest prosta "IRON-MAN".

ocenił(a) film na 3
Kadmus

Patrzę które filmy wg ciebie są fajne i że piszesz, że "Iron man" też jest i... stwierdzam, że chyba się do kina nie wybiorę. :)

ocenił(a) film na 9
Kadmus

Może to źle napisałem ,ponieważ chodziło mi które filmy na podstawie komiksu udały się ,"dla mnie najlepiej zrobione filmy to;" i to nie oznacza że uważam i oceniam je na 10!! po prostu stwierdzam ,że to nie jest "Hulk" (;/).Jedyny film z wytypowanych ,który jest wart najwyższej oceny to batman:początek ,a reszta po prostu nie odbiega od tematu komiksu.Aha i sorki za błąd pod koniec ,"i oczywiście do najlepszych dołącza Iron-Man'a" nie miało być "najlepszych" tylko najlepiej zrobionych dlatego nie zrażaj się tym co kto lubi albo co pisze tylko mknij do kina i przekonaj się sam czy "devilcompl" w swoim poście pisze bzdury ,czy może pisał prawdę ;]
pozdro

Kadmus

Mogę z czystym sercem potwierdzić, że film się naprawdę udał. Byłem na pokazie przedpremierowym(dzięki Filmwebie za zaproszenie) i naprawdę byłem zachwycony. Obawiałem się, żeby nie wyszedł typowy amerykański gniot z ogromem kasy wpompowanej tylko w efekty odstawiając fabułę na drugi plan. Moje obawy zostały rozwiane, a Tony Stark jest dokładnie taki jaki dla mnie powinien być, wyluzowany, sakrkastyczny a momentami zimny. Świetna rola Roberta Dwoney J.R. mega pozytwy dla niego. Film polecam fanom komiksów przeniesionych na srebrny ekran.

Kadmus

Właśnie wróciłem z kina i muszę powiedzieć ,że film jest najlepszy

Kinomaniak20

zapmnieliscie o Hellboyu?!to dopiero niesamowita ekranizacja komiksu,ja z niecierplowscia czekam na sequel!