7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385825
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

Dostałem spider mana,hulka,fantastyczną czwórke i nawet daredevila ale iron mana myślałem że już nie dostane :( . Ale stało się ! Nadeszła wiekopomna chwila :P . W 2008 roku to był na serio REWELACYJNY FILM lecz dziś już po iron man 2 i 3 oraz avengers to on się troche wyczerpał. No ale po słabej fantastycznej 4 i daredevilu to było jedno wielkie WOW. Jedną rzecz zauważyłem niedawno względem tego filmu ... wybuchy, duuużo wybuchów. Film zaczął się wybuchem,ucieczka skończyła się wybuchem, uwolnienie wioski od terrorystów zakończyło się wybuchem oraz nawet film się nim skończył (prawie). Ale podoba mi się tu bardzo zbroja Mark 3 ponieważ w następnych filmach to mi się wydaje że tony nosi plastikowy kostium który lata a tu widać dokładnie metalowy pancerz oraz wykorzystano potencjał zbroi i nie pokazywano samego latania i laserów ale także race,rakiety itd. Przeciwnik bardzo fajny tylko znowu problem z krótką chwilą z pancerzem oraz w komiksie ( w zbroii ) wystąpił on tylko w jednym nr komiksów a dokładnie do 200nr ale fajny. Wszystko inne też jest fajne tylko że na początku filmu to pepper to faktyczna pracownica a na końcu przyjaciółka starka :/ to mi się troche nie widziało. Filmowi daje ocene 7/10