http://www.dailymotion.com/ingy489/video/x2n6nu_iron-man-exclusive-comic-con-cli p_shortfilms
no musze przyznac jestem pod wrazeniem.Niezly material i film zajebiscie sie zapowiada.To kolejny film oprocz the dark knight i incredible hulk na ktory czekam.Nastepne lato znow swietnie sie zapowiada jesli chodzi o kino:)
No chyba jeszcze nigdy w histori kina nie było takiego l;ata gdzie szykowały by sie az trzy superprodukcje komiksowe ale cos mi sie wydaje ze jesli chodzi o oprawe wizualna i efekty specjalne to walka roztrzygnie sie pomierzy hulkiem a iron manem.....hulka jak narazie widzielismy tylko nowa twarz i wyglada naprawde kozacko a co do reszty to niestety nic nie mozna powiedziec bo tworcy nowego Hulka ledwo co zaczeli go krecic tak ze nawet nie mieli jeszcze kawałka filmu zmontowanego ale cos mi sie wydaje ze iron man przebije wszystkich bo zauwazyłem ze gdy w gre wchodzi ekranizacja jakiegos kultowego dla amerykanów komiksu to producenci nie licza sie z kosztami tak jak to było w przypadku spider-man:):):pozdro Od ANGELUS17!!!!JESZCZE NIE UMARłEM I JESZCZE O MNIE USłYSZYCIE NA TYM FORUM !!!!1