7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385825
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

Prosze panstwa Iron Man w pierwszy weekend na calym swiecie zarobil 201 milionow $$$$$$ sumka dosc spora...

pmecenas

bo ludzie lubią ogladać takie gówna...ja bym się na to nie skusiła...
kolejna produkcja niskiej jakości coś jak fantastyczna 4 tyle że to było lepsze ;/ żal patrzeć na tego Ironmana...no i ten aktorzyna

lays19_91

O co ci chodzi? to bardzo dobry film rozrywkowy...zreszta nazywajac Downey Jr. "aktorzyna" ośmieszasz siebie zarówno ignorancja jak i wiedzą filmową...żal to patrzeć na twoje komentarze na poziomie dziecka z piaskownicy.

lays19_91

"ja bym się na to nie skusiła..."

a później

"kolejna produkcja niskiej jakości coś jak fantastyczna 4 tyle że to było lepsze"

wnioskuje ,że filmu nie Oglądałaś więc nie rozumiem po co wogóle się wypowiadasz...

lays19_91

Zgadzam się, ile jeszcze będzie tych ekranizacji komiksów? Nie nudzą już was te filmy?

Maniek_4

A co do Downey'a to na pewno nie jest żadnym wybitnym aktorem jak np. Pacino, Brando itp., co więcej, sporo ludzi poznało go dopiero po tym całym Iron Manie.

ocenił(a) film na 8
Maniek_4

wolałabyś żeby Iron Mana zagrał Pacino czy Brando?

Przejrzyj jeszcze raz jego filmografię to zobaczysz że to coś więcej niż 'aktorzyna' z Iron Mana

ocenił(a) film na 9
Maniek_4

a nie nudzą Cię te wszystkie musicale i filmy taneczne przecież tyle już ich było??Teraz zastanów się nad swoim pytaniem i sam dojdzie do wniosku, że jest ono strasznie głupie.

ocenił(a) film na 9
lays19_91

Lays ty idz lepiej obejrzyj se pachnidło i takie tam gówna dla bab ! :P

pmecenas

Ironman to totalny gniot,szrot i gówno ! i to Ty się nie znasz
co to za film w ogóle?! Dawno nie było w kinach żadnego dobrego dramatu czy komedii,same tylko takie debilstwa wychodzą ;/

ocenił(a) film na 9
lays19_91

Jak Ci brakuje dobrych filmów w kinie to nie chodź do kina..

Wojtek_dpo

lays17-17 moim zdaniem jest chora ;p

Lays17-17:Ironman to totalny gniot,szrot i gówno!

(Pózniej) Lays17-17:Co to za film w ogóle?!

Mnie ekranizacje komiksów nie nudzą a szczególnie Iron Man ponieważ ma ciekawa historie i głównego bohatera.

sztuka941

Mój tekst - CO TO ZA FILM W OGÓLE?
miał na celu podkreślić obecność gówien w kinach

lays19_91

Że niby z wrażenia podczas seansu nie mogłeś zacisnąć zwieraczy i wyskoczyła niespodzianka? Rzeczywiście, też nie chciałbym takich g*wien w kinach... :P