Prosze panstwa Iron Man w pierwszy weekend na calym swiecie zarobil 201 milionow $$$$$$ sumka dosc spora...
bo ludzie lubią ogladać takie gówna...ja bym się na to nie skusiła...
kolejna produkcja niskiej jakości coś jak fantastyczna 4 tyle że to było lepsze ;/ żal patrzeć na tego Ironmana...no i ten aktorzyna
O co ci chodzi? to bardzo dobry film rozrywkowy...zreszta nazywajac Downey Jr. "aktorzyna" ośmieszasz siebie zarówno ignorancja jak i wiedzą filmową...żal to patrzeć na twoje komentarze na poziomie dziecka z piaskownicy.
"ja bym się na to nie skusiła..."
a później
"kolejna produkcja niskiej jakości coś jak fantastyczna 4 tyle że to było lepsze"
wnioskuje ,że filmu nie Oglądałaś więc nie rozumiem po co wogóle się wypowiadasz...
A co do Downey'a to na pewno nie jest żadnym wybitnym aktorem jak np. Pacino, Brando itp., co więcej, sporo ludzi poznało go dopiero po tym całym Iron Manie.
wolałabyś żeby Iron Mana zagrał Pacino czy Brando?
Przejrzyj jeszcze raz jego filmografię to zobaczysz że to coś więcej niż 'aktorzyna' z Iron Mana
a nie nudzą Cię te wszystkie musicale i filmy taneczne przecież tyle już ich było??Teraz zastanów się nad swoim pytaniem i sam dojdzie do wniosku, że jest ono strasznie głupie.
Ironman to totalny gniot,szrot i gówno ! i to Ty się nie znasz
co to za film w ogóle?! Dawno nie było w kinach żadnego dobrego dramatu czy komedii,same tylko takie debilstwa wychodzą ;/
lays17-17 moim zdaniem jest chora ;p
Lays17-17:Ironman to totalny gniot,szrot i gówno!
(Pózniej) Lays17-17:Co to za film w ogóle?!
Mnie ekranizacje komiksów nie nudzą a szczególnie Iron Man ponieważ ma ciekawa historie i głównego bohatera.