7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385825
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

TVN

użytkownik usunięty

25.11.11r będzie na TVN o 20.00 :)
Kto obejrzy?

ocenił(a) film na 10

Na pewno nie ja. Mam zasadę, żeby nie oglądać z lektorem filmów, które bardzo lubię.

DarthGibon

Jest do wyboru wersja z napisami, jeśli odbierasz TVN cyfrowo.

użytkownik usunięty

Ja muszę bo jeszcze nie oglądałem.

ocenił(a) film na 8

na pewno ja,ale wolał bym na dvd 5.1

ocenił(a) film na 5

ja obejrzę, i tak nic ciekawszego nie ma w ramówce. ;)

Może obejrzę.

ocenił(a) film na 6

Obejrzę. Głównie dlatego, że jestem ciekawa kolejnej części z czerwonowłosą Scarlett, a wolałabym oglądać w porządku chronologicznym ; ).

MademoiselleDrama

Dziadowski TVN wyciął scenę porwania Starka

Kuki_7

ja, z ciekawości, nie oglądam takich filmów, ale skoro to fenomen ...

Kuki_7

myślałem że tylko ja mam wrażenie, że film został wykastrowany...

Kuki_7

O jaką scenę chodzi? Bo była scena na samym początku kiedy Tony jedzie wraz z konwojem po udanej transakcji i zostaje zaatakowany. Potem jest cofnięcie czasu i opowiadanie historii aż do momentu powrotu do początkowej sceny, czyli do ataku na konwój. Sam atak jest skrócony o kilka minut w wersji finalnej.

Dla porównania usunięta scena z filmu: http://www.youtube.com/watch?v=yCxie0v6tO4

Możesz wyjaśnić co zostało usunięte? Bo istnieje jeszcze wersja niemiecka skrócona o około 4 minuty, ale nie wydaje mi się, aby TVN ją puścił.

ocenił(a) film na 8

ja właśnie oglądam! :) (mój ulubiony film o superbohaterze)

ocenił(a) film na 8
still_dreamin

Jak na filmy o superbohaterach ratujących świat przed zagładą to całkiem dobry.;)

ocenił(a) film na 5
Damixo

Obejrzałem i mnie nie zachwycił. Ostatnio kino faszeruje nas samymi filmami o superbohaterach. Niektóre są zjadliwe a niektóre nie. Co najważniejsze nie zasnąłem na tym filmie ale z drugiej strony ani zbytnio nie przykuł mojej uwagi. Taki nijaki był. O dziwo tym razem efekty specjalne nie zajmowały całego filmu a tylko jego część. Mimo tego mam zamiar oglądnąć drugą część.

ocenił(a) film na 1

Ja oglądałem. Zraził mnie bardzo brak autentyczności. Koleś wbijał się w ziemię w metalowej puszce i miał tylko uraz ręki i kilka zadrapań. Zbyt mało realistyczny dla mnie. Amerykański komercyjny shit dla dzieci, które potem skaczą obłożone blachą ze starej pralki z dachów budynków.

użytkownik usunięty

Ja obejrzałam, bo kiedyś bardzo chciałam to zobaczyć. A poza tym lubię Downey Juniora jako aktora, więc chciałam uzupełnić swoją filmotekę z jego udziałem. Film nawet może być, ale i tak wolę komiksowego i animowanego Iron Mana.

ocenił(a) film na 10

moim zdaniem bardzo fajny film :) jak będę miał okazje to na pewno obejrzę także 2 część, co do odpiwedzi radioodbiornika to mam do powiedzenia tylko tyle że to film sensacyjny stykający się lekko z sience fiction (SF) więc czemu nie miało by być w tym filmie tego że koleś który wbił się w metalowej zbroi w ziemie miałby tylko kilka zadrapań? :)

ocenił(a) film na 6

gdyby nie dystans, humor -widoczne przymruzenie oka- bylby slaby, a tak to spoko.