Po obejrzeniu zwiastunu, gdy Stark wyklepał zbroje, rozwalił drzwi i walił z miotacza stwierdziłem ze znów marvel zaserwuje mam papkowate cos dla małych dzieci.
Jedyne fajne cos było gdy leciał, czyli znów efekciarskie marvelowskie lasowanie mózgu.
A jak ty sobie wyobrażasz Iron Mana?? Jeżeli wyjdzie lepiej od Filmu z Shakiem nie pamiętam jak to się nazywało ten no stalowy superman to będę bardzo happy :)
Założe sie ,że ten film nie przekroczy progu jakie wyznaczyły inne prodykcje z marvela jak: ff, ff2, ghost rider, elektra, daredevil czy spider many. Hmm oczywiscie sukces finansowy nie swiadczy o świetności filmu(np: batman forever, spider3, piraci3).
Jeżeli wg Ciebie to są "progi" to wg mnie Ghost rider i Elektra nie są nawet wycieraczką do butów.
hmm a czego tu sie spodziewac po produkcji z marvela, moze i mają dobre kino rozrywkowe ale w porównaniu z komiksem to faktycznie wycieraczka do butów, albo filmy dla 10latków. dobrze ze x-meny im wyszły.( przynajmniej 1 i 2)
ja tam czekam na Wolviego, jedyne co moze byc ciekawego z Marvela, w nadchodzacych czasach. Hellboy 2 z DarkHorse tez ciekawi, no i oczywiscie The Dark Knight z DC, królować pewnie bedzie wśród komiksowych produkcji.
jakos wszyscy zapomnieli o Blade.Moim zdaniem super-adaptacja Marvela.X 1 byl takze swietny,gorzej z 2 i 3.A Iron Man...chyba nie pokona kreskówki z 97 roku.
ale na iron mana pojdzie wiele osob w tym i ja...bo co komus nie podoba sie fabula ze miliarder i konsturuktor zarazem zostaje porwany sam wieje i buduje niezniszczalna zbroje by bronic ludzkosc to juz fabula jest denna ? a czym ona sie rozni od fabuly np spidermana czy x-menow ? tez osoby pewnego dnia dochodza do wniosku ze chca pomoc ludzkosci itp itd. tak wiec nie rozumiem takich dennych motywow ze ten film bedzie pokroju power rangers...