7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385825
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

hmm no no no

ocenił(a) film na 8

zapowiada sie ciekawie aktor pasuje do roli zbroja wyglada dobrze ;] mam nadzieje ze bedzie duzo akcji...

masacre

ja tam w ogole nie czekam na ten film bo nienawidze Iron mana =]

ocenił(a) film na 8
masacre

hmm ciekawe czemu .. film bedzie mam nadzieje dobry oby nie zmarnowali pomyslu heh nie moge sie doczekac jesli ktos cos wie na temat iron mana niech pisze bo ja tak srednio:P heh i war machine ciekawe jak bedzie wygladal wogole kto bedzie jego wrogiem w filmie??

ocenił(a) film na 8
masacre

zapomnialem dodac czemu Nicka Furry czarny???

ocenił(a) film na 10
masacre

w sumie to dlaczego nie?? Ktos juz pisał na forum Iron-mana ze w komixie serii Ultimate Nick Fury był czarny. W sumie wolę własnie taką odmianę ;]

ocenił(a) film na 10
masacre

Pysznie ze bedzie War Machine... tylko czy przeciwnikiem bedzie Mandaryn? A poza tym ciagle nie moge rozgryzc swiatelka na klacie Irona.. przeciez wlasnie War Machine mial takie male swiatelko a nie Iron...i sie juz nie moge doczekac tego filmu :D

ocenił(a) film na 8
masacre

no wlasnie co to za swiatelko?? tez nie mam pojecia z tego co pamietam tony mial cos ale chyab na sercu??

masacre

Iron ma to "światełko" od wielu lat. Nie wiem dokładnie od ilu, bo czytam głównie Spider-mana, a inne serie tylko przy okazji crossoveru/ciekawych zdarzeń. To bodajże jakaś broń.

W zasadzie w filmie Tony będzie miał unowocześnioną zbroję, a nie klasyczną, więc trudno by nie było "światełka". Jest bardzo podobna do tej z komiksu poza tym okrągłym "światełkiem":
http://img49.imageshack.us/my.php?image=amazingspiderman532pagejh1.jpg

Power_T

Liczę, że film będzie bardzo dobry :). Po raz pierwszy spodobał mi się trailer ekranizacji Marvela :). Taki niezalatujący tanim efekciarstwem, tylko pokazujący czego można się spodziewać po fabule i efektach specjalnych. Liczę na dobrze spędzone godziny w kinie :).

ocenił(a) film na 8
masacre

hmm to swiatelko to on mial ogolnie chyba w zbroji .. a jak bedzie wygladal war machine wie ktos??

ocenił(a) film na 7
masacre

Ja wam powiem że w ogóle nie czekam na ten film oglądałem niedawno TF, a jeszcze wcześniej Spider-Man 3 (jak wiadomo oba na podst. komiksu) i zawiodłem się nieziemsko, poza efektami NIC, pustka totalna zero głębszej treści NIC. Dlatego nie wiem czym tu się tak podniecać... ah i nie mówcie że idziecie tylko dla rozrywki, bo jeśli taki poziom rozrywki prezentujecie(nie obrażając na wstępie IM tylko ich poprzedników) to jest to raczej niski poziom...