PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463455}

Istota

Splice
2009
5,2 41 tys. ocen
5,2 10 1 41348
4,7 13 krytyków
Istota
powrót do forum filmu Istota

nooo.... kurde, to juz byoo przegiecie, facet kopulowal z jakims stworem, ktory byl polaaczeniem ilus zwierzat i czlowieka. Swinie pewnie tez by wyru....al. Obrzydliwa scena.

Poza tym caly film jest naprawde slaby, nudny i bezsensowny - szczegolnie patrzac na zachowania bohaterow

ocenił(a) film na 9
jesus_christ

Dren to nie zwierze.Ludzie są prostoliniowi w tak dużym calu ,że zaczynam wątpić w przynależność ludzi do istot rozumnych.
Jak ludziom w wyniku ewolucji wyrośnie ogon to już nie będzie człowiek tylko zwierze?Jeśli istnieje gdzieś w kosmosie rozumne życie ( głęboko w to wierze) to z pewnością pogratulowało by ludziom ich umysłowej ułomności.Dla mnie wszystko co składa się z człowieka jest człowiekiem ,nawet jeśli jest hybrydą.

ocenił(a) film na 3
Huang_jiaoshouTai

człowieku, przestań napadać biednych forumowiczów. już lepiej byłoby napisać łagodnie

ocenił(a) film na 9
plantum

"człowieku, przestań napadać biednych forumowiczów. już lepiej byłoby napisać łagodnie"
Definitywnie ,ludzie nie lubią krytyki.Bo im się zdaje że wszystko co czynią ,mówią itd. jest takie oh i ah ,po prostu boskie , extra mądre.Kiedy ludzie odkryli DNA?Kiedy odkryli jak działają geny?Wymądrzają się w niebiosa jakby wszelkie rozumy pozjadali a tyle wiedzą co ich umysł jest w stanie zrozumieć.A to co ludziom "nie pasuje" ,nie odzwierciedla ich boskości ,kiedy nie są "pempkiem świata" nie chcą zrozumieć(a także nie potrafią).

ocenił(a) film na 3
Huang_jiaoshouTai

ja tez czasem mam to co ty... ale zrozum - nie każdy lubi rozmawiać na temat cudzych przemyśleń i przypuszczeń.....

ocenił(a) film na 9
plantum

ja nie przypuszczam ,ja wiem

ocenił(a) film na 3
Huang_jiaoshouTai

nie rozumiesz polskiego języka....

to o czym gadamy to nie jest coś co się na pewno wydarzy, dlatego to są przypuszczenia

ocenił(a) film na 9
plantum

Ale może się kiedyś wydarzyć.Za 10 ,20 ,50 czy 100 lat.I co wtedy?Nie lepiej teraz o tym dyskutować?Za pięć dwunasta może być za późno.

ocenił(a) film na 3
Huang_jiaoshouTai

w sumie masz rację.
tobie bym radził spisać te wartościowe przemyślenia, i mieć je gotowe,
nie żartuję, a jak zostaniesz jakimś profesorem to ich użyjesz

nie żartuje ani trochę - zauważ ze w nagłych przypadkach do telewizji zawsze wzywają specjalistów :)
tak by tez było w przypadku najazdu obcych ;)

ocenił(a) film na 3
jesus_christ

obrzydliwa??? raczej słaba....