nooo.... kurde, to juz byoo przegiecie, facet kopulowal z jakims stworem, ktory byl polaaczeniem ilus zwierzat i czlowieka. Swinie pewnie tez by wyru....al. Obrzydliwa scena.
Poza tym caly film jest naprawde slaby, nudny i bezsensowny - szczegolnie patrzac na zachowania bohaterow
Dren to nie zwierze.Ludzie są prostoliniowi w tak dużym calu ,że zaczynam wątpić w przynależność ludzi do istot rozumnych.
Jak ludziom w wyniku ewolucji wyrośnie ogon to już nie będzie człowiek tylko zwierze?Jeśli istnieje gdzieś w kosmosie rozumne życie ( głęboko w to wierze) to z pewnością pogratulowało by ludziom ich umysłowej ułomności.Dla mnie wszystko co składa się z człowieka jest człowiekiem ,nawet jeśli jest hybrydą.
człowieku, przestań napadać biednych forumowiczów. już lepiej byłoby napisać łagodnie
"człowieku, przestań napadać biednych forumowiczów. już lepiej byłoby napisać łagodnie"
Definitywnie ,ludzie nie lubią krytyki.Bo im się zdaje że wszystko co czynią ,mówią itd. jest takie oh i ah ,po prostu boskie , extra mądre.Kiedy ludzie odkryli DNA?Kiedy odkryli jak działają geny?Wymądrzają się w niebiosa jakby wszelkie rozumy pozjadali a tyle wiedzą co ich umysł jest w stanie zrozumieć.A to co ludziom "nie pasuje" ,nie odzwierciedla ich boskości ,kiedy nie są "pempkiem świata" nie chcą zrozumieć(a także nie potrafią).
ja tez czasem mam to co ty... ale zrozum - nie każdy lubi rozmawiać na temat cudzych przemyśleń i przypuszczeń.....
nie rozumiesz polskiego języka....
to o czym gadamy to nie jest coś co się na pewno wydarzy, dlatego to są przypuszczenia
Ale może się kiedyś wydarzyć.Za 10 ,20 ,50 czy 100 lat.I co wtedy?Nie lepiej teraz o tym dyskutować?Za pięć dwunasta może być za późno.
w sumie masz rację.
tobie bym radził spisać te wartościowe przemyślenia, i mieć je gotowe,
nie żartuję, a jak zostaniesz jakimś profesorem to ich użyjesz
nie żartuje ani trochę - zauważ ze w nagłych przypadkach do telewizji zawsze wzywają specjalistów :)
tak by tez było w przypadku najazdu obcych ;)