PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030284}
6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24847
4,8 16 krytyków
It Ends with Us
powrót do forum filmu It Ends with Us

Moim zdaniem powinni grać aktorzy trochę młodsi bo w książce mieli po 20+ coś przed 30.
A nie w filmie aktorzy którzy są przed 40, jeszcze nie oglądałam ale zobaczymy

Izabella_Michalowska

Jak dla mnie to powinni grać aktorzy po 50tce

Izabella_Michalowska

Też mam takie wrażenie, kompletnie nietrafiona obsada (względem książki oczywiście, bo jak zagrają to inna bajka) poza tym młody Atlas szeroka szczęka i nos, dorosły Atlas drobna buzia.. przynajmniej tu mogli bardziej dopasować

ocenił(a) film na 6
Izabella_Michalowska

To pomysł autorki. Jak dla niej byli za młodzi na te historię+ osiągnięcia jakich dokonali.

ocenił(a) film na 7
Klaudia_Yellow

Też myślę że wiekowo jest dobrze bo osoby w wieku 20 lat raczej nie mają swoich restauracji i nie są szefami

ocenił(a) film na 5
Izabella_Michalowska

Przecież Blake Lively się nie starzeje! Nie widziałaś "Wieku Adaline"?! ;-)

Izabella_Michalowska

Najpierw obejrzyj a potem komentuj

agata_groff

No ten komentarz nie potrzebny więc proszę do mnie problemu nie mieć. A wtedy komentarz napisałam w porównaniu do książki bo postacie z książki mają po 20 coś lat i nie miał na celu obrazić filmu bo film mi się podoba

ocenił(a) film na 7
Izabella_Michalowska

20+ i świetnie prosperująca knajpa, w przypadku chłopaka znikąd, mieszkającego w szkole w zrujnowanym domu, to trochę słaby klimat.

KROPKA

W ksiazce bylo wyjasnione jak udalo mu sie wybic od dna i miec knajpe na takim poziomie. Szczescie mial z pierwsza knajpa i talent, ktory pomógł ja utrzymac.

ocenił(a) film na 4
Izabella_Michalowska

Tego bym się nie czepiała, ale moim zdaniem główny sens filmu został trochę powierzchownie przedstawiony.
No i czepiałabym się doboru niektórych aktorów oraz kostiumów - dla mnie ubrania były tragiczne :D