Moim zdaniem powinni grać aktorzy trochę młodsi bo w książce mieli po 20+ coś przed 30.
A nie w filmie aktorzy którzy są przed 40, jeszcze nie oglądałam ale zobaczymy
Też mam takie wrażenie, kompletnie nietrafiona obsada (względem książki oczywiście, bo jak zagrają to inna bajka) poza tym młody Atlas szeroka szczęka i nos, dorosły Atlas drobna buzia.. przynajmniej tu mogli bardziej dopasować
To pomysł autorki. Jak dla niej byli za młodzi na te historię+ osiągnięcia jakich dokonali.
Też myślę że wiekowo jest dobrze bo osoby w wieku 20 lat raczej nie mają swoich restauracji i nie są szefami
No ten komentarz nie potrzebny więc proszę do mnie problemu nie mieć. A wtedy komentarz napisałam w porównaniu do książki bo postacie z książki mają po 20 coś lat i nie miał na celu obrazić filmu bo film mi się podoba
20+ i świetnie prosperująca knajpa, w przypadku chłopaka znikąd, mieszkającego w szkole w zrujnowanym domu, to trochę słaby klimat.
W ksiazce bylo wyjasnione jak udalo mu sie wybic od dna i miec knajpe na takim poziomie. Szczescie mial z pierwsza knajpa i talent, ktory pomógł ja utrzymac.