PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95492}

Ja, robot

I, Robot
2004
7,2 268 tys. ocen
7,2 10 1 268135
6,1 41 krytyków
Ja, robot
powrót do forum filmu Ja, robot

1/10

ocenił(a) film na 1

Przeciez to NIEPOROZUMIENIE 1/10 A DLACZEGO ON MA PONAD 8 ????

ocenił(a) film na 10
mihle

Bo to wysmienity film i na tyle zasluguje. 1/10?:):) Zawsze zastanawialem sie co tacy ludzie jak ty chca innym udowodnic?

ch4r0n

że film jest podróbą książkowego Łowcy Androidów i klipu bjork?

ocenił(a) film na 4
Sacronius

...ze film jest poprostu slaby. Fabula na miare lat 90, przejrzysta tak woda. ktos w komentarzach napisal ze zakrecona fabula, ciekawe w ktorym miejscu sie zakrecil hehe. No i ten wiatr we wlosach pieknej kobiety stojacej wewnatrz budynku. MOze i sie czepiam, ale jak to powiedzial Ciastek "Nienawidze takiej szmiry! Glupie to i nudne!

"Zawsze zastanawialem sie co tacy ludzie jak ty chca innym udowodnic?" hehehehehehehe. ch4r0n co mozna udowodnic komentujac film?

chrust

Fabula z lat 90? w latach 80 i 90 powstalo wliele lepszych scenariuszy niz w przeciagu ostatnich 7 lat Czepiasz sie czegos takiego jak wiatr we włosach? zobacz uwaznie dlaczego tak jest w filmie

ocenił(a) film na 4
gerald_00

masz racje. W latach 90 powstalo wiele bardzo dobrych filmow, np. Braveheart jest moim zdaniem dzielem sztuki. Wiem ze wiatr we wlosach jest, bo nie ma okien chociaz to i tak przesadzone. Przyznaje-czepiam sie, ale poprostu film wydaje mi sie zbyt plytki, oklepany.

ocenił(a) film na 3
chrust

Mi bardzo nie podobał....Usnołem prawie na nim:D:D:D