PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95492}

Ja, robot

I, Robot
2004
7,2 268 tys. ocen
7,2 10 1 268416
6,1 31 krytyków
Ja, robot
powrót do forum filmu Ja, robot

dlaczego ciągle naykam sie na marudzenia, jak film sf, to ten aktor nie pasuje, albo reżyser do dupy, powinien zająć sie czymś tam ... luudzie, z czym wy przychodzicie do kina ?? szukacie materiałów do narzekania ??

baardzo rzadko sie zdarza ze ktoś idzie do kina i nie wie nic kompletnie o filmie, kazdy ma jakieś oczekiwania w stosunku co do każdego filmu. zastanawiające jest jednak to skąd większość malkontentów bierze wymagania co do danego filmu, przeciez po przeczytaniu którkiej notki o filmie i spoglądnięciu w listę obsady można wstępnei oczekiwać co to będzie. Kwestia tylko taka jak to będzie ykonane, czy jest spójnosć i konsekewncja w opowiadaniu które nam reżyser ze swoja ekipą przygotowali, czy jest fajna muzyka, czy scenerie z róznych mało przez ogół odwiedzanych zakątków nas powalą, czy efekty kopmuterowe w przypadku "dorabianych" scenerii :P ... film mi się podobał, jest kika tematów wziętych z innych produkcji, ale są tak zakamuflowane, pozmieniane i wkomponowane że miło sie to wszystko oglądąło.