PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=269746}

Jackass: Świry w akcji 2

Jackass: Number Two
2006
7,0 28 tys. ocen
7,0 10 1 27818
5,1 16 krytyków
Jackass: Świry w akcji 2
powrót do forum filmu Jackass: Świry w akcji 2

Wbrew wszelkim prawom ewolucja jednak sie cofa! Ludzkosc zatacza kolo i
upodabnia sie do swoich malpich przodkow. Czegos tak zenujacego i glupiego
nie widzialem...yyy...nigdy. Jakim trzeba byc idiota aby wpadac na tak
debilne pomysly? Widać ze osoby biorace udzial w tym filmie psychicznie sa
na poziomie 5latkow. Na caly ten"film" bylo moze z dziesiec sytuacji gdzie
mozna bylo sie posmiac a przez cala reszte podziwiac nie wyslowiona wrecz
glupote.
Wielu mnie pewnie obrzuci blotem piszac ze to bylo przeciez takie "fajne a
jak Tobie sie nie podoba to nie ogladaj". Teraz niestety juz obejrzalem
wiec nie mam juz odwrotu. Wasze kontrkomentarze pelne osobistych wycieczek
zachwalajace ten gniot beda tylko dowodem ze juz czas abysmy wygineli jak
dinozaury bo nasza cywilizacja moze sie juz tylko staczac.
1/10 :)

ocenił(a) film na 9
iluminat1990

No moze Tobie sie to nie podobac i uwazasz to za cofanie sie w rozwoju, ale czasami potrzeba obejrzec cos tak glupiego, zeby oderwac sie od rzeczywistosci i po prostu pośmiać bo ja się uśmiałam jak nigdy chociaz zdaje sobie sprawe z debilnosci ich czynow:)

ocenił(a) film na 1
klaudia90210

rozumiem sam lubie sie czasami posmiac z czegos co mozna okreslic slowami
"glupie ale smiesze" albo " tak debilne ze az smieszne":D ale tutaj to bylo
maxymalne przegiecie. ale to tylko moja skromna ocena:)

iluminat1990

Cóż, wyrażę mało, wręcz żałośnie mało rozwinięty komentarz odnośnie oceny tego filmu: oj tam, oj tam, za bardzo się przejmujesz :) Ale, zarazem, ocenę twoją akceptuję i szanuje. Ale komentarze do cywilizacji... daj spokój, to nie demoty ;p

ocenił(a) film na 8
iluminat1990

Trochę późno piszę, ale nie ważne... skoro ci się nie podobało to czemu obejrzałeś 2 część, a nie pierwszą... Mnie osobiście się bardzo podobał, ale o gustach się nie dyskutuje. Odnośnie tego co napisałeś... "Wbrew wszelkim prawom ewolucja jednak sie cofa! Ludzkosc zatacza kolo i upodabnia sie do swoich malpich przodkow." - ahahaha tak głupiego komentarza nigdy nie widziałem to że ludziom się podoba jak grupa kretynów robi z siebie jaja to nie znaczy że ludzkość cofa się w rozwoju.... Nie miałbym zamiaru cie obrażać ale to o naszej cywilizacji na końcu "zmusiło" mnie do tego, idioto jak ci się nie podoba to po prostu oceń słabo, a w komentarzu napisz, że np: film idiotyczny, ludzie w nim mieli rozum i pomysły 5 latków itd.....!
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
iluminat1990

TO SĄ KASKADERZY!!!!! jak Kaskader skacze sobie z budynku to jest super tak? to jest jego praca a oni jeszcze mają przy tym zabawe (nie liczac bólu) TO JEST ICH PRACA!!!! Kase z tego maja człowieku. już nie będe sie wypowiadał o innych robotach.

ocenił(a) film na 8
DarkBartek

Na podstawie jednego filmu nie obrażaj ludzi :D cytuję: "ewolucja jednak sie cofa! Ludzkosc zatacza kolo i
upodabnia sie do swoich malpich przodkow" hahah ubawił mnie Twój komentarz. Z głupoty też można czasami się pośmiać i po to są robione takie filmy. Dobra odskocznia od rzeczywistości. ;)

iluminat1990

w skrócie powiem tyle co tu http://www.filmweb.pl/film/Jackass+-+%C5%9Bwiry+w+akcji-2002-33306/discussion/Fi lm+o+debilach+i+dla+debili+%28i+jak+wida%C4%87+na+filmwebie+nie+koniecznie+tylko +tych+ameryka%C5%84skich%29.,1510720
albo nie powiem, przeczytajcie sobie (27 stycznia 2011 16:26)

ocenił(a) film na 6
Wookie_LG

Debil debila debilem pogania..

iluminat1990

Źle podszedłeś do filmu - zauważ, że to nie film fabularny..Należy go oceniać pod względami komediowymi jak i kaskaderskimi. Faktem jest, że znacznie wolę ich wcześniejszy serial (więcej świeżych pomysłów wtedy mieli, gagów sytuacyjnych itd., no i chyba jednak więcej klasy - było mniej srania, rzygania itp.), ale, żeby od razu jedynka..Wiele znanych osobistości bierze udział w ich produkcjach (od aktorów po muzyków), ponieważ każdy szanuje ich za to co robią - a że robią to czasami w bardzo drastyczny, obrzydliwy, ale odważny, czasem pomysłowy sposób to może nie podobać się osobom bardzo wrażliwym..Ja oceniam ich zawsze pod względem kreatywności / pomysłowości. Moja ocena to np. zbiórka pomniejszych ocen każdego z materiału, tzn: jeżeli mam do czynienia z gagiem - oceniam to pod względem gagu; jeśli ze stunt'em (czyt. wyczyn kaskaderski) - pod względem kaskaderskim..Ty po prostu się jedynie obrzydziłeś, zdegustowałeś i zniesmaczyłeś, ale nie nazywaj tego głupotą, bo - "If you're gonna be dumb, you gotta be tough!" jak to było w jednym z utworów >:)

LukeInside

p.s. Pomimo, że jak wspominałem - wolę serial, to jednak wiele gagów śmieszy mnie znacznie bardziej niżeli większości ówczesnych komedii..Pod tą przykrywką tzw. przez wielu "głupoty", kryje się wiele sarkazmów, podtekstów, inteligentnego, ale specyficznego humoru, obrazu odwagi, radości z życia, przyjaźni..Oni chwytają każdy dzień :)

ocenił(a) film na 9
iluminat1990

ile ludzi tyle pomysłów! nie każdy lubi chodzić do teatru! jedni wolą to inni co innego. sory taki jesteś mądry a nie umiesz sie tego zrozumieć!!!

iluminat1990

Właśnie na to trafiłem w tv i...nie rozumiem.
Was naprawdę śmieszy samookaleczenie się?
No debil wbija sobie haczyk w policzek - CO w tym jest śmiesznego?
Jak was to bawi to się walcie młotkiem po głowie - i też będzie zabawnie...
Lubię prymitywny humor i "głupie" seriale czy filmy ale to po prostu jest tak bezmyślne że nawet nie śmieszne.

iluminat1990

a mnie przeraża fakt, iż polecono mi ten film gdyż jest -UWAGA - w 78% w moim guście.... nie wiem czy śmiać się czy płakać