PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=269746}

Jackass: Świry w akcji 2

Jackass: Number Two
2006
7,0 28 tys. ocen
7,0 10 1 27818
5,1 16 krytyków
Jackass: Świry w akcji 2
powrót do forum filmu Jackass: Świry w akcji 2

i nie chodzi mi teraz o to że wgl nakręcili coś takiego (chociaż fajnie sie ogląda), ale oto że wg nich (czyt. aktorów w tym filmie) słynny kanał La Manche łączy ze sobą Wielką Brytanię i ... NIEMCY -.-' a ja łudziłem się że jednak amerykanie to nie durny naród w dziedzinie geografii i że są to tylko głupie przesądy -.-'

SilverP

W którym momencie to było?

ocenił(a) film na 6
Oskajg

w scenie w której puszczają faceta na rampie do jeziora... był wtedy chyba na rowerze (już teraz nie pamiętam na czym dokładnie).

SilverP

jeśli chodzi o geografię to kompletni ignoranci.Z drugiej strony nie ma im się co dziwić-ich kraj jest pępkiem świata i wszystkie możliwe atrakcje mają na miejscu więc nie mają motywacji by się dowiadywać gdzie co jest.

ocenił(a) film na 9
Cadavera

Coś w tym jest im to jest po prostu do szcześcia nie potrzebne.

ocenił(a) film na 7
SilverP

Większość Amerykanów nie zna nawet swoich wszystich stanów więc czego można od nich wymagać ;) Mają też najmniejszy procent wyrobionych paszportów w stosunku do liczebności państwa- nie jeżdżą, nie zwiedzają więc w dupie mają ;)

SilverP

ja nie wiem czy gość który ocenia szreka, epoki i jakieś apokalipsy na 10 ma jakiekolwiek prawo głosu.

ocenił(a) film na 6
RandyShughart

mam prawo głosu i mam prawo krytykować innych jeśli widzę, że popełniają błąd w danej rzeczy. Skoro ty oceniasz osoby na podstawie ich gustu filmowego to życzę powodzenia z twoim kompleksem wyższości... bo chyba tak to trzeba nazwać...

ps. bardzo lubię filmy które wymieniłeś i dlatego dałem im 10 :) ale zapomniałeś dopisać np. "Psychozę" Hitchcocka, którą także oceniłem na 10, ale to nie pasowaloby już do twojej bezsensownej wypowiedzi...