LOL, co to w ogóle ma być? Jak dla mnie to jakaś masakra... ale może ktoś lubi oglądać, jak inni robią z siebie głupków i niszczą sobie zdrowie (bo wątpie, żeby wszystkie te wyczyny kończyły się bez uszczerbku). Dla mnie to nad tym trzeba płakać a nie śmiać się, ale może innym odpowiada oglądanie ludzi, którzy żyją na 'wiecznym przypale'.
tak, niektórzy uwielbiają takie akcje. Pokręceni ludzie są nabardziej śmieszni. a to kaskaderzy, znasz to słowo? Znoszą więcej niż zwykły człowiek. Dzięki takim ludziom można się nieźle uśmiać. i kilk numerów jest wprost niewiarygodnie dobrych, jak 'przybij piątke' xDc
jeśli to kaskaderzy to rozumiem, w końcu taka ich praca. Ale i tak nie narażałabym swojego zdrowia tylko dla kasy. W moim odczuciu to tak jakby się śmiać z kogoś, kto celowo robi sobie krzywdę i sam się z tego cieszy. No normalnie ubaw po pachy. (OK - może ten ktoś ma dystans do siebie i nie bierze wszystkiego na poważnie.) Albo to: "patrzcie na mnie, narobiłem do kibelka w sklepie ze sprzętem sanitarnym, ale jestem fajny". Każdy ma swoje zdanie ale jak dla mnie to szkoda słów.
Jak napisałaś, kto co woli :) ja oglądnęłam wszystkie części i chętnie jeszcze do nich wrócę :D
Obejrzyj ten film jak zrobisz coś głupiego zawsze podnosi na duchu to, że na świecie istnieją tacy kretyni i można się z nich pośmiać :D
W takim razie musi być z ciebie straszny nudziarz :) Czasami strategia - przeżywaj swój kolejny dzień jakby miałbyć ostatni, jest o wiele lepsza niż - żyj jak szaraczek z ciągłą obawą, że może ci nie wystarczyć na emeryture. Jak ci pasuje takie życie to spoko ale przypierdalanie się do kogoś, że korzysta z życia w 110% to jest dopiero żenada.