Właśnie temu filmowi przypadł zaszczyt inauguracji nowego sezonu spotkań klubowych na seansach Pulsu. Czy będzie godny tej pozycji i czy zzieleniały z zazdrości Zombiak przekona nas że nie jest gorszy od Chupacabry czy Komoda, przekonamy się już dziś o 20. Zapraszamy do wspólnego oglądania :)
Ze względu na Zombiaka obejrze, może mnie zaskoczy pozytywnie jak wczorajsze "Gniazdo"
Witam ponownie Adoxenomorpha ;) Widziałem wcześniej jakieś 10-15 minut filmu i nie było tak najgorzej, ale akcja właściwa się jeszcze oczywiście nie zaczęła, więc duża niewiadoma w kwestii poziomu produkcji :)
Na tą produkcję się skuszę,ale następnego seansu moja wyobraźnia nie ogarnia.Wybiorę następny odcinek Fringe.
Hehe, to coś z gatunku: Grupa przyjaciół rozjeżdża na drodze szopa. W ostatnim tchnieniu futrzak przeklina swych oprawców a chwilę później przejeżdżająca ciężarówka gubi beczkę z czymś zielonym. Plazma mutuje DNA szopa którego truchłem pożywia się wielki kondor. Ten składa jajo z którego wylęga się Mutacja o wyglądzie budyniu z kisielem. Kisiel trafia do niewielkiego amerykańskiego miasteczka na festyn kiślu a dwie kobiety które się w nim biją mutują w Jedno Wielkie Szopomszczące Monstrum...
Wszystko logicznie jak w "Prometeuszu" xD
Amerykańscy naukowcy odkryli że 75,6% wypadków z udziałem małych zwierząt na terenie USA to przypadki szopów ;P
o matko... baba wisi w samochodzie na krawedzi mostu, ma zakrwawiona glowe, a ta cizia "Jest pani cala?!"
jak wrażenia ? Mi się podoba. To na pewno klasa Z, bo trochę na zwykły horror wygląda ? :P
Chyba Puls na siłę chce zrobić z nieco lepszego filmu, film klasy Z robiąc reklamę w momencie gdy widz może się przestraszyć :-)
Właśnie widziałam reklamę Kosmicznego ocieplenia, będzie grubo !
A w ogóle to cześć wszystkim w Nowym lepszym Roku
Prawdziwy rzeźnik poliglota - umie pisać krwią po wężowemu, napisała S. To podstawa w języku węży :D