Właśnie temu filmowi przypadł zaszczyt inauguracji nowego sezonu spotkań klubowych na seansach Pulsu. Czy będzie godny tej pozycji i czy zzieleniały z zazdrości Zombiak przekona nas że nie jest gorszy od Chupacabry czy Komoda, przekonamy się już dziś o 20. Zapraszamy do wspólnego oglądania :)
Ty mi chcesz dzis podpasc? ja niegrozna jestem, mila, sympatyczna, urocza... a nie jadowita kurde ;P
zawsze się zastanawiałem, po co przyszłe ofiary schodzą/wchodzą do ciemnych pomieszczeń i się pytają czy ktoś tam jest, chyba w nadziei, że zabójca odpowie, nie nikogo tu nie ma, albo, że tak jestem tutaj i przygotowałem śniadanie...
No, zero lęku czy jakiegoś instynktu nie włażenia do ciemnych pomieszczeń - jakby się wczoraj urodzili lub prosto z generatora bezmyślnych statystów klonów :) O, jak się wytarzała w keczupie cała ładnie, na obiadek.
dopiero dotarłam na seans - ten zombiak to jakiś inteligentny jest za bardzo... po walking dead jestem w szoku:)
Dokładnie, to najinteligentniej zabijający Zombiak w historii kina xD Takie wyszukane metody - czyżby nie chodziło mu o móóóózgiiiii??
ale to chyba jakas nowosc, ze film sie nazywa Jad i to nie wezyki ukatrupiaja tylko jakis ziomek przez nie ukaszony. Jest progres ;)
Masz rację, tytuł jest dość tajemniczy, bo np. Zemsta Zielonego Zombiego brzmiała by już zbyt "zetowo" :)
Ja wam wyjaśnię. Uznajmy że czymkolwiek ją opryskał, zawierało śladowe ilości orzeszków arachidowych, jak większość otaczającego nas świata. A w edycji reżyserskiej dziewczyna zwierza się swojej psiapsiółce Patty że jest uczulona na orzeszki. Ot i cała tajemnica :D
Patrz, ten chłopak akurat nie uczęśćił do szkoły gdy była lekcja o poprawnym użytkowaniu schodów xD A one były obecne i opłaciło się!
kurde, ale nuda...
nic się nie dzieje, póki co to 4 trupy
ewidentnie wolę serię z rekinami
rekina napisałby lepszy scenariusz do tego filmu