Jak chłopaki

Comme des garçons
2017
5,8 567  ocen
5,8 10 1 567
Jak chłopaki
powrót do forum filmu Jak chłopaki
ocenił(a) film na 5
Kotel_20

Skandalem jest dać takiemu filmowi 9/10.

ocenił(a) film na 9
berni_

Skandalem dla Ciebie -,-
czy ja oceniam twoje wybory i decyzje ?

ocenił(a) film na 5
Kotel_20

A jak inaczej odnieść się do tytułu Twojego wątku?

ocenił(a) film na 9
berni_

Słaba prowokacja kolego. Nie zamierzam dyskutować,bo pachnie g*wnoburzą.

ocenił(a) film na 5
Kotel_20

Prowokacja? Dałem 5/10 a ocena ogólna 5,7. Czyli kto tu prowokuje i dlaczego? Skandaliczną oceną nazywasz oceny wszystkich, tylko Twoja jest dobra?
Jeżeli nie zamierzasz dyskutować, to nie pisz głupot. I nie wywołuj burz. Bo jeżeli ten film rzeczywiście według Ciebie zasługuje na 9/10, to radzę usunąć konto na FW. Na filmach w takim przypadku się nie znasz.

ocenił(a) film na 9
berni_

Ale się rozpisałeś

ocenił(a) film na 9
berni_

Każdy ma inny próg i rodzaj estetyki. Jeśli bierzesz mój profil na serio i uważasz,że mam się za wybitnego krytyka filmowego to niestety kolego Cię rozczaruję.Dla mnie jest to swojego rodzaju notatnik,gdzie zapisuję wszystkie obejrzane filmy przeze mnie,nie kieruję się mniej ważnymi i dokładnymi dla krytyków aspektami,a bardziej odczuciami. Rzadko też komentuję,praktycznie wcale. Nie ta osoba. Idź poszukaj dyskusji gdzieś indziej.

ocenił(a) film na 5
Kotel_20

Jeżeli profil nie jest "na serio", to nie pisz że ocena jest skandaliczna i musi być wyższa.

ocenił(a) film na 9
berni_

Nie będziesz mi dyktować warunków.

ocenił(a) film na 5
Kotel_20

Warunki się przedstawia i ktoś się do nich stosuje lub nie. Dyktować, to można dyktando.
Tylko by to zrozumieć, trzeba sobą coś reprezentować. A tutaj - jak widzimy po wystawionej ocenie i pierwszym wpisie, czegoś brak. Więc nie ma się czemu dziwić.

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 9
berni_

Czego ode mnie oczekujesz ? Chcesz sobie poprawić dzień czy może Rozpętać kolejną idiotyczną „wymianę zdań” ?
Dlaczego do ludzi nie dociera,że są gusta i guściki ? I ,że mam prawo wystawić taką ocenę ? Nie trudź się bardziej i odpuść,bo nic z tego nie wynika.

ocenił(a) film na 5
Kotel_20

To, że są różne gusta, to doskonale wiem. I to, że masz prawo wystawić taką, a nie inną ocenę również wiem. Ty natomiast nie wiesz, że inna ocena filmu niż Twoja, czy to indywidualna, czy to ogólna na Filmwebie, nie oznacza, że jest skandaliczna.